srbenda 518 Napisano Septembar 25, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ove godine i vozio na Jamahi XJ600 a motor je prodat pa sam skinuo i sada mi je visak......znaci skoro novo korisceno 5 meseci na mom motoru. Bera mi je porucio iz Louisa i kostalo je sa provizijom 72e Pametna stvar sa duzi put jer je guvernala blize vozacu a ujedno i u visinu podize za 35mm malte ne se sedi kao na transalpu evo i slike kako je bilo na mojoj Jamahici link ka prozivodu u Louis-u http://www.louis.de/index.php?partner=criteo&topic=artnr_gr&artnr_gr=10021310 Cena vise nego korektna za 50e telefon 0638129618 Promenio Septembar 26, 2012 član srbenda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ajd ovako onda kada ne ide ''onako''..... Guvernala od TDM850 niklovan i naravno nije kriv + distancer 50e ........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 19, 2012 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan EVO I LINK SA SLIKOM KOLIKO JE CENA U SAMOM KATALOGU POSTO NEKI ZOVU I KAZU DA IMA I ZA 10EU !!:lud: http://www.louis.de/_30ce97a9a7b86317afd70faa29e49852a7/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10021310 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Druze, drzi tu cenu i cekaj. Distanceri su super stvar. Polako, naicice neko kome trebaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Druze, drzi tu cenu i cekaj. Distanceri su super stvar. Polako, naicice neko kome trebaju. Ma Spale.......nije problem za cekanje,,,,stvarno mi ne zapinje za pare .......ni za sruju da platim ni za leba'' nego mi je krivo kad me zovuu genijalci i pitaju ........jel moze za 20e!!!!!! pa imaju link sa cenom i opet kenjaju do jaja..........neverovatno u kom smeru ide ovaj narod ........e tu sam prso'' dvoica mi nudili neki poliester u kutiji a jedan cak da mu dam na 4 rate ! jbt............ko da sam crveni krst! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...