rne 26 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari,evo ja napokon ugledah svoju kucicu. Bilo je lepo druzenje ma bilo je super.Bilo i ponovilo se.Vidimo se dogodine ako Bog da.Slike cu postaviti na fejsu jer nesto mi ne ide preko BJB.adresa Rnkovic Rne Nebojsa Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je bilo. Videcu da li nesto moze da se iskoristi od video snimka pa cu okaciti na YT i ovde ostaviti link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moze osnivanje TA kluba A u svakom slucaju, na prolece sazivaj opet ovako nesto . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice nesto, bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo realno da pricamo mislim da se niko od sektasa nece skupiti u vecem broju od nas a tek je pocetak,a sto se tice osnivanja TA kluba siguran sam da smi Svi ZA.Jos jednom pozdravljam sve kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad samo da pokusam da okacim slike, jel si ti bese snimao nesto? Jesam, snimao sam, pogledao sam snimak, ali nije nesto ispao jer nije predvidjen aparatic za to. Mogao bi snimke postaviti stefgi ako uspe Ma postavi, da imamo zabeleženo nije bitan kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad samo da pokusam da okacim slike, jel si ti bese snimao nesto? Jesam, snimao sam, pogledao sam snimak, ali nije nesto ispao jer nije predvidjen aparatic za to. Mogao bi snimke postaviti stefgi ako uspe Ma postavi, da imamo zabeleženo nije bitan kvalitet. Trenutno sam u Beogradu naredne 2 nedelje, kada se vratim u Zrenjanin postavicu, jer su mi tamo sve slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Octobar 1, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Druženje vrhunsko Slike odlične! Sledeće godine nadam se u većem broju...da zabiberimo žabarima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaze moja suvozacica:toliko mladih a kulturnih momaka,otvorenih a i starijih,koji su bas zreli u ramisljenju,daje veru da nije sve tako crno kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 1, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lep skup, zao mi je sto sam bio 1000km dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo koja slika i od mene samo da napomenem ovima sto nisu bili, da fale jos 3 transalpa na onoj grupnoj slici, ko je bio seca se onog coveka sa zeleneim transalpom, covek i zena sa crnim transalpom iz Panceva i onaj bracni par sa plavim :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ovi su nas prevazisli..TA-Holandija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja na slici vidim i GS, Varadero, ali vecina cini TA, tako da nisu bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast eto i mene na sledećem okupljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...