lasko 114 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan kupujem sportski filter vazduha,moze i kn i neki drugi...60mm precnik,treba mi za bt50...naravno,da mi nije mnogo skup..ajmo ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan da,setio sam se,kupujem i levo deklo,msm da moze i od atx,apn6/4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde bih mogao da kupim taj filter?fi60mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Moto Max S.Mitrovica 022/625 435! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Na Bubanj potoku subotom.Kad udjes na pijacu jedna od prvih tezgi preko puta onih silnih kioska sa hranom. Imaju vise varijanti i kostaju oko 500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Na Bubanj potoku subotom.Kad udjes na pijacu jedna od prvih tezgi preko puta onih silnih kioska sa hranom. Imaju vise varijanti i kostaju oko 500 din. ok,idem svake subote na bubanj potok(buvljak) i nisam primetio....znaci na levoj strani preko mosta....preko puta onih kafica?ok,hvala na pomoci,snaci cu se...ali nzm kakvi su ti od 500 din.?ja sam prosle godine uzeo 40mm i kostao je 1800din...dal valjaju ti od 500?u svakom slucaju ici cu da vidim pa cu da vidim dal da uzmem...inace sad nisam u srbiji,javljam se iz slovenije iz hotela thermana...pozzz i hvala Vam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ma ne treba mi vise...sad mi treba neki od oko 23mm...nabavio sam drugi karburator...i deklo mi treba od apn i ventilator za hladjenje od apn...ponude neke?polovni delovi-manje para .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan deklo mi treba od apn i ventilator za hladjenje od apn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...