Damir. 137 Napisano Septembar 21, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan keeway exceed 200ccm 2004god na prodaju kompletan sa papirima odjavljen za delove ili u kompletu, na motoru potrebno srediti obradu glave i nov klip ostalo sve ispravno. Motor je prezubcio i slomio ventil i klip, ostalo je ok. Ofarban narandzasto-bela kombinacija. Moze zamena.... razlog prodaje, nemam vremena da ga spakujem stoji mi vec pola godine takav i samo mi smeta u servisu.... cena dogovor info na 062 490 803 ; 064 979 5803 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aj reci neku cenu cisto okvirno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 21, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan 350e moze zamena za skuter, moto dizalicu.... bem ga da se rasturi u delove vise para ce se izvuci a i da se sredi ako sredjejes sam izadje te 100-150e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 22, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ima na forumu za 350 ispravan..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 22, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan na sve strane po neki strucnjak 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 23, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85553-keeway-exide-200-ccm/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 23, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe nisam strucnjak nego u najmanju ruku doktor nauka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 24, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepa za link ali kakve to veze ima sa mojim oglasom, svako ima svoje zato izvini me sa pametovanjem. Ja sam ovde okacio da ponudim moje a ne da gledam tudje i jos slusam tebe kako ima neko tamo jeftinije, jednostavno ako ti se ne svidja zaobidji oglas.... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 24, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da postaviš nekoliko slika tog motora ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na forumu za 350 ispravan..... prodo sam ga ,ali to je veoma hitna prodaja bila samo da izvucem svoje novce,takvu slicnu ponudu vise necete videti,to samo kod mene ima i zato dooobro pratite forum i oglase... a sto se kolege Damira tice je da njegova ponuda i nije losa ,klip nije skup nov niti glava da se uradi,tako da za male novce se to sve sredi i utegne,pod uslovom da je cilindar dobar i radilica naravno... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...