Vuleta 845 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Po isteku dvogodisnjeg ugovora u VIP-u dobio sam ponudu da u periodu "eko-promocije" dam stari telefon i dobijem 5.000 din. Uz ovu cifru i moj vazeci paket dobio sam HTC Desire C sa ful pakovanjem i dvogodisnjom garancijom. Sve se odigralo 28.08.2012. tako da je tel star nesto vise od tri nedelje, uz njega se dobija poklon futrola. Cena ovog modela se krece od 220-240e, ja za moj trazim 100e zbog cinjenice da je kodiran. Cena je fiksna, zamena moze za nesto od moto opreme, sator isl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoces Nolan kacigu, plava oblicna,flip up plus,kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze, daj neke slike i velicinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slikam pa saljem.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se cimati oko slika, ako mi ne odgovara velicina... Koja je u pitanju??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Xl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nosim L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 22, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zarko, baci meni slike i cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok u selu mi kod kuce slikam pa saljem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo luce jos uvek ceka na novog vlasnika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, hvala svima na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...