slavisa-TRANSALP 8 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, molim za malu pomoc. Citao sam da spominjete izvjesnog lika iz panceva da vam je motao crash barove za TA, a posto sam upravo ofarbao masinu (a poucen prijasnjim ne-iskustvom) voljan sam iste sto pre postaviti. E sad ako neko ima bilo kakav kontakt sa covjekom bio bih mu neizmjerno zahvalan ako mi pomogne da stupimo u kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mozes se obratiti i njemu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/216-aca-pn/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 20, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Proveri ovde za crach barove LAB ili kod seba011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa-TRANSALP 8 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi hvala na pomoci, pn u aca-pn je Paracin a ne Pancevo moj previd, uglavnom problem resavamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...