djura 77 5 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd,Karaburma Motocikl: Husqarna te250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve,zovem se Nikola Djuric iz Beograda sam sa Karaburme tacnije,ima 28 godina, motore vozim od svoje 7 godine, trenutno vozim Hondu Afriku Twin Rd07 i vec nekoliko godina sam clan foruma ali sam samo citao teme pa rekoh da vam se zvanicno pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na Zvanicnom pridruzivanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 77 5 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd,Karaburma Motocikl: Husqarna te250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...