rox70 1 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da predstavim svoj drugi motor tj skuter, u pitanju je Yamaha Aeorox R .2002 godiste ,presla 20058km,na njoj od opreme i tuning delova imam : -Mallosi mhr replica 70cc -Mallosi cdi -Stage 6 sport radilica -Mallosi variator -Delorto 17,5 mm black edition -Mallosi kais -Stage 6 rolnice -Stage 6 oprugice i centralna opruga -Leo vince 70 titanium -Gasni amortizer -Veci disk napred -Karbon dekla,tabla,cep rezervoara i jos ponesto... -Alarm Trebalo bi da je to sve,ako sam nesto zaboravio dodacu kasnije ,maksimalna brzina je 120+ po njegovom satu a po gpsu nisam jos merio ,a sad malo slika : Da ima i led stopaljku i sport far napred,u prvoj boji osim sto sam farbao rebra na masci napred,i felne u perla belu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lep skut,a dobar ti je i setup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ,a setup za sada ok mada bice sad tokom zime jos doradjivanja u zavisnosti koliko bude keshaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 18, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi se sviđaju ovi Ferrari style satići Je l' to fabrički? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa i meni ,da farbricki na aeroxu do 2002,posle su drugaciji isti obik ali umesto obrtaljke ima nivo goriva ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Septembar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rox, da nisi sa Vracara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno je taj aerox,otisao sa Vracara sad je u Obrenovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Septembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo proveravam da li je to taj Reci ljudima da si ga takvog kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan axaxaxa ,pa sa tim setupom da,ali je od tad stavljen drugi kit,radilica ,gume,farbani su detalji,i jos mnogo toga posto je zaribao mesec dana posle kupovine ...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Septembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bas me cudi, lik koji ga je vozio pre toga dusu mu je vadio, vozio ga na tocku celu licu - ja vozio pored njega, zato znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Xxaxa e bas sam to i ja saznao ali kasnoo...ali nema veze cim je zaribao rasturio sam ga i lepo sam sve odradio sto se tice masine a izgled je ostao isti,osim nekih malih detalja koje sam menjao....na izgledu cu jos da radim ako ne odlucim da ga prodam sad pri kraju sezone .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Septembar 20, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovo bio Lazarov skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bioo nekada ...sto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Septembar 20, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam decka i secam se da je nekada vozio uradjenog aeroxa. Farbao si skrge i jos neke detalje u belo koliko vidim. Lep skuter, a popis delova jos lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da jesam ,lep lep,bice jos lepsi sledece sezone ...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Septembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeste tacno, lik se zove Lazar! To je taj, a tuning je radio kod Koste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan To za tuning nznm ali Lazar Petrovic se zove lik .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Septembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja, cesto sam isao tamo jedno vreme, i vidjao ga stalno..stalno je dodavao nesto, Rece mi jednom prilikom Kosta da je u taj sqt ulozeno skoro 7.000 evra. Samo mi nije jasno na sta?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Septembar 21, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoguce da je ulozeno toliko novca. Jedino ako tu racuna cenu novog skutera, svih delova koji su na njega ugradjeni, ruke za ugradnju i stelovanje i nekoliko zaribanih cilindara i ostecenih delova prenosa Drugo mi ne pada na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox70 1 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kojih 7000e ,au bre brate ,kad je zaribao tada sam pregledao sve delove pa i tuning i styling nisu vise izasli od 800-900 e ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...