Jump to content

Moto Zajednica

A-kategorija, KONAČAN VODIČ ZA POLAGANJE - Ova upustva više ne važe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Matori ovo je sve ispravno...

Žuto neprekidno svetlo se pojavljuje kad se semafor zatvara tj. pojavljuje se crveno, žuto ti je upozorenje da će se upaliti crveno i oni koji su dalje i koji mogu bezbedno da ukoče moraju da zaustave svoje vozilo a oni koji su blizu semafora i kreću se određenom brzinom smeju da prođu na žuto bez posledica.

pozz

E pa dobro.Onda ok brate  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

Nemojte polemisati jer ćete pasti zbog toga na testovima. Radite onako kako je u programu. Poz

a ko ti je dao cd aaaaaa!!!!pozdrav i cestitam na polozenoj aA kategoriji brate moj ....jos punoooooooo kilometara sigurnih ti zeli vodja bande!!!LET THERE BE BROTHERHOOD!!!!!

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

i bre . napraviste od tih testova toliku buku ... k'o da polazete iZpit iz nuklearne fizike ... nikad prostija stvar bre! :)

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Nemojte polemisati jer ćete pasti zbog toga na testovima. Radite onako kako je u programu. Poz

a ko ti je dao cd aaaaaa!!!!pozdrav i cestitam na polozenoj aA kategoriji brate moj ....jos punoooooooo kilometara sigurnih ti zeli vodja bande!!!LET THERE BE BROTHERHOOD!!!!!

Brate moj ja sam ti zahvalan i neću ti to zaboraviti, iscimao sam te sa posla!! A ja sam to isto uradio za drugog člana naše zajednice (nesic) i nadam se da će on isto tako nastaviti lanac koji si ti započeo! Čim dođe proleće, računaj me kao deo bande  ;)

Let there be brotherhood!!!!!!

• Ministar za originalne BMW delove, 91 postova
  • Motocikl: BMW F650

Hehe, ne mogu da verujem, u cetvrtak polozio voznju - bilo 15 stepeni, vreme milina; u petak zaladni a u subotu vece padne sneg. =)

Sto volim kad me tako ukenja.

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Hehe, ne mogu da verujem, u cetvrtak polozio voznju - bilo 15 stepeni, vreme milina; u petak zaladni a u subotu vece padne sneg. =)

Sto volim kad me tako ukenja.

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!

:)

blago vama.... ja izlazim na polaganje tek 10.12.2008...

ko ce da ceka bre toliko vremena...

Eh na test ili na voznju ?

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: GSR 600 K8

E, pa da se i ja zapljunem - polozio sam voznju posle vise godina pauze i voznje bez dozvole!! Sve u vezi polaganja sam nasao na ovom forumu i to mi je bila ogromna pomoc. Izbor izmedju dve auto skole koje imaju preporuke na forumu AS Vir i AS Rak u Novoj Pazovi, je pao na Novu Pazovu i sve se pokazalo kako su ljudi vec pisali na forumu - bez ikakvih problema. Srecno svim buducim polagacima, ako treba neka pomoc - tu sam.

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

E, pa da se i ja zapljunem - polozio sam voznju posle vise godina pauze i voznje bez dozvole!! Sve u vezi polaganja sam nasao na ovom forumu i to mi je bila ogromna pomoc. Izbor izmedju dve auto skole koje imaju preporuke na forumu AS Vir i AS Rak u Novoj Pazovi, je pao na Novu Pazovu i sve se pokazalo kako su ljudi vec pisali na forumu - bez ikakvih problema. Srecno svim buducim polagacima, ako treba neka pomoc - tu sam.

Jbo mater,moracu i ja da krenem u Rak..

reci mi,koliko te ispalo,gde ste vozili u Novoj Pazovi,pretpostavljam poligon je biou n STaroj Pazovi?

5000 din.  je polaganje  testovi+voznja+casovi(ako ti trebaju). Znaci vozi se na LIbertiju, poligon je sa desne strane pre ulaska u Staru Pazovu, neki salon namestaja ili tako nesto. A gradska voznja je malo nepred posle benzinske pumpe. Imaju paru ruta i nijedna nije teska. Za poligon izlaze u susret tipa, nazoves, kazes da bi probao poligon i neko te saceka sa motorom na poligonu i sve objasni i pusti da vozis dok ti ruke ne utrnu. Pa onda opet, tako da je u pitanju samo tvoja dobra volja koliko vremena hoces da posvetis. Naravno, pre svega zavrsi sa L tablicom.

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

da,znam gde je,pored one bele zgrade..tu je i poligon za automobile.

Hvala na info.

Sad se malo ne razumem oko toga,znaci tebe je izaslo 5k testovi i voznja.Casove nisi uzimao,e,jel prave oko toga problem?bas zato sto se vozi na libertiju,znaci skuter,bez brzina..ja imam ovaj moj skuter i jel cu morati neku voznju tj casove sa L tablicama,ili da prijavim izlazak na testove i voznju>?

Imas dve mogucnosti: da njima platis da te obucavaju- ne znam koliko izadje, ili da se sam "samoobucis", tj. uzmes L tablicu iz supa i vozis 15 dana, nakon toga dobijes potvrdu sa kojom ides u bilo koju auto skolu i prijavljujes polaganje za kategoriju. Imas na samom pocetku ove teme sve detaljno opisano gde, sta i kako. A sto se tice same voznje to nije frka, probas par puta poligon i par puta gradsku i prolazis bez problema, naravno ako vec imas iskustva sa voznjom.

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: MaxSym 400i

PU ZA MENE  :D

evo polozio i ja iz drugog u N.Pazovi AS 'RAK"

Sve sto je rekao Angell je tacno,Liberty automaitk,ljubazno osoblje,gradska voznja nema ni jedan znak osim jednog mostica gde morate da pustite prvenstvo desne strane...ima jedino biciklista i pesaka (nema pesackog uopste).

Za drugi izlazak su mi uzeli samo 1000 din. i bas me prijatno iznenadili (valjda im bilo zao sto me kreten onako glupo ovborio prvi put)

Jedino cu ponoviti : PAZITE SE NA TESTOVIMA,LAKO SE POGRESI ,kao ja prvi put kada sam upisao broj ispod pogresnog znaka slucajno i onda prepravio.

Naravno imaju i tamo loseg i dobrog pandura pa se malo raspitajte kod vlasnice Ljilje ko dolazi na polaganje.Sledeci termin je 10.12.

Inace moj drugar koji isto hoce da kupi motor dupe mi pomerio prekjuce (pre nego sto sam polozio),dobio je iz Nigerije dozvolu A,B,C,D,sve osim zglobnog autobusa za otprilike 2 piva i jos jedno 1000 din. koliko ce ga kostati sudski prevodilac ovde  a Nigeriju je video samo na slikama .

E sad jos da vidimo hoce li biti neka kinta pa onda glavobolja,Beverly,Transalp,Strom,Afrika Kawa ern.... ???

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

Inace moj drugar koji isto hoce da kupi motor dupe mi pomerio prekjuce (pre nego sto sam polozio),dobio je iz Nigerije dozvolu A,B,C,D,sve osim zglobnog autobusa za otprilike 2 piva i jos jedno 1000 din. koliko ce ga kostati sudski prevodilac ovde  a Nigeriju je video samo na slikama .

Neka se dobro raspita, ali mu treba pored prevoda dozvole i potvrda iz naše ambasade u Nigeriji da je tamo bio najmanje 6 meseci!! Evo cictat iz zakona

" ако захтев за замену иностране возачке дозволе подноси држављанин Републике Србије, поред

наведених доказа дужан је да приложи доказ да је у земљи у којој му је издата страна возачка

дозвола боравио дуже од шест месеци (уверење надлежног дипломатско - конзуларног

представништва, потврда иностраног органа о дужини боравка, инострана виза, потврда

предузећа које је изводило радове у иностранству и сл.)."

I meni nudli piloti iz JAT-a da donesu...ali kad sam video zakon, odustao sam :/

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: Afrika

@ Zelja YZF

pa polazem u Novoj Pazovi, znaci i jedno i drugo :)

a cena je 12.000 din

bez L tablica,  PSP-a i B kategorije

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Brate moj ja sam ti zahvalan i neću ti to zaboraviti, iscimao sam te sa posla!! A ja sam to isto uradio za drugog člana naše zajednice (nesic) i nadam se da će on isto tako nastaviti lanac koji si ti započeo! Čim dođe proleće, računaj me kao deo bande  ;)

Let there be brotherhood!!!!!!

Hvala jos jednom Milosmtt, decko se  iscimao da mi donese cd, jos malo falilo da mi donese na vrata,  ;D , hvala jos jednom...

Imam na CD-u i mogu da ti ga dam.

064/1627964 Pedja.

a naravno hvala i spredrag, brz odgovor, uz sokic sam cekao da se nareze cd,  :) , stvarno korektno... hvala jos jednom...

ako nekom trebaju diskovi, ja sam na vozdovcu, kod vise elektrotehnicke... 064/162-1198

(imam 3 komada, izgleda da je meni prso windows, i na kraju sam morao da ucim testove za B  >:(  )

@ Zelja YZF

pa polazem u Novoj Pazovi, znaci i jedno i drugo :)

a cena je 12.000 din

bez L tablica,  PSP-a i B kategorije

Aham, au pa zar nije mnogo hm ? Sad bas gledam.... i bez tablica i..pp a dobro, ako mozes samo polako do tada sve to spremi pa vici da cujemo kako si prosao druze... ;)

A nemojte da mi niste sutra drzali palceve, ja polazem u 9.30h test  ;D :D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja