Jump to content

Moto Zajednica

A-kategorija, KONAČAN VODIČ ZA POLAGANJE - Ova upustva više ne važe

Recommended Posts

• Mistik, 297 postova
  • Motocikl: Honda CBF1000A 2007

I ja to isto planiram u ponedeljak ali sam prvo mislio da ga ujedno tu i registrujem(odjavio sam ga) ali nisam siguran da li ce mi odmah dati Bg tablicu ili se to ceka koji dan????

Dobijas tablicu odmah !

Ja sam pre mesec dana, otisao sa popunjenim formularima, platio takse i odmah dobio saobracajnu i tablice .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

U ovlašćenju mi piše sledeće... može da:

- upravljati motornim vozilom u zemlji i inostranstvu

- izvršiti tehnički pregled i registrovati ga

- prijaviti i/ili odjaviti

- izvršiti prenos vlasništva na svoje ime

- prodati ga i izvršiti prenos na ime kupca

- naplatiti osiguranje nastale štete kod osig. društva

- ugraditi u vozilo TNG uređaj

- ovo ovlašćenje je trajno i neopozivo

Da li je moguće da ja ne mogu na svom motoru da polažem vožnju zato što se ne pominje i ovlašćenje - "u svrhu obuke i polaganja A kategorije" ?

e ovaj isti problem sam i ja imao, cak sam u neznanju otiso u sup da izvadim sa tim L tablicu i reko mi je dezurni da nece da moze, ali mi je reko da dodam na papiru ispod toga rukom napisano za svrhu obuke i polaganje A kategorije da fotokopiram i donesem mu fotokopiju. ja tako uradio sta vise na licu mesta ispred njega fotokopirnicu imas prekoputa ljermontove u ulazu zgrada vratio se za 10 min i dobio tablice

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Beskrajno hvala na informaciji, nadam se da ni meni u novosadskom supu neće praviti problem.  :)

• Advanced Member, 1974 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Da li neko moze da mi prosledi testove??? Na email ili lichno....

Ima na 12. strani ove teme link sa testovima. Odgovor br 231 :)

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: CBR 900 RR Fireblade

Da li neko moze da mi prosledi testove??? Na email ili lichno....

Poseti link ispod i kontaktiraj vlasnika/vlasnicu poruke i eto testova:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=209.msg252355#msg252355

Hm, potrazicu, imao sam ja CD sa testovima, samo ako ga nadjem postavicu link za download, nije bio velik oko 30mb je cela aplikacija bila teska...

Pozdrav!

EDIT:

@Gliga

lol 'ladno sam promasio tvoj post, tek sad ga primetio, citao sam do poruke od evil_baby i reko' da odgovorim...  :D :D :D

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

ja bih samo skrneuo paznju da mi se cini da su plavi testovi sa nekim cvrckom netacni :/

ja imam neke ruzne bele gde ima odvojeno za PSP, A, A+PSP, B i tako dalje. testovi su za razliku od  cvrcka bukvaln oskenirani u boji i grupisani su u oblasti voznja, prva pomoc, raskrsnice i znakovi... (mozda nisam tacno nabrojao ali tako nesto) mnogo su laksi za ucenje od navedenih plavih... polozio sam sa 100% dok sam iz plavih ucio za B i pao prvi put :)

ceo folder je oko 160MB videcu da aplodujem negde sutra u toku dana pa ako vam nije mnogo da skidate ... ;)

peace

• U prolazu, 77 postova

I ja sam od danas na 15 dana ;D  ;D  ;D  ;D!!!!Samo me interesuje jel mozemo mi da probusimo ovu tablicu negde da bi je okacili???Ili jel postoji neki nosac za nju? ;)

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

I ja sam od danas na 15 dana ;D  ;D  ;D  ;D!!!!Samo me interesuje jel mozemo mi da probusimo ovu tablicu negde da bi je okacili???Ili jel postoji neki nosac za nju? ;)

Nemoj neikako da busis tablicu jer je kazna za ostecenu ili izgubljenu tablicu nesto 6000-7000 din nisu normalni! Ako su mije informacije tacne naravno!

E da koliko te izasla L tablica odnosno koliko to sve kosta:lekarsko,L tablica,auto skola,itd.?

@shomysss

Ja sam bushio tablicu pre 2 god kad sam polagao...

Kako drugacije da je okacim? :) Probushio sam dve rupice i nadovezao je na postojecu tablicu (na 125ccm), bas nista nije falilo, niti se iko bunio... Raspitaj se jos, ali mislim da je to sasvim normalno, neces ti da je ostetis ako izbusis dve rupice precnika 0,5cm... Kazi, tako je bilo kad ste mi dali. :D

Pozdrav!

• U prolazu, 77 postova
E da koliko te izasla L tablica odnosno koliko to sve kosta:lekarsko,L tablica,auto skola,itd.?

2645-lekarsko(dom zdravlja Zvezdara),6300-uplatio tamo neku taksu za Mup+700-taksa za opstinu a do auto skole jos nisam stigao(uzivam u privremenoj legalnosti) ;D ;D ;D

• Nesvrstan, 756 postova

2645-lekarsko(dom zdravlja Zvezdara),6300-uplatio tamo neku taksu za Mup+700-taksa za opstinu a do auto skole jos nisam stigao(uzivam u privremenoj legalnosti) ;D ;D ;D

Hvala!

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Dom zdravlja kod Novog groblja 2400. ako nemas svoj motor ovlascenje u autoskoli ce te kostati jos jedno 2000-3000 dinara :D

• Nesvrstan, 756 postova

Dom zdravlja kod Novog groblja 2400. ako nemas svoj motor ovlascenje u autoskoli ce te kostati jos jedno 2000-3000 dinara :D

To je Vojvode Vuka ako se nevaram ono izmedju zgarada?

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

mislim da da...  druga paralelno sa ruzveltovom i ona koja izlazi kod Zlatiborskog chobana  ;D ;D ;D

• Nesvrstan, 756 postova

mislim da da...  druga paralelno sa ruzveltovom i ona koja izlazi kod Zlatiborskog chobana  ;D ;D ;D

To je ta! Hvala!

• Ne silazi, 6286 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Ja pitao za buskanje novih rupa, onog lika sto sedi u sobi 33, rekao mi je da mogu samo da prosirim malko postojece rupe, nikako da ne busim nove. A pricvrscivao sam je onim zip-trakicama, samostezucim, misijim repicima...

Otkud pa oni znaju gde su bile rupice i kolike? :) Neces ti nista da ostetis...

Doduse bile su neke malene rupice na tablici pored kojih sam ja izbusio rupe, usafio (dodao) na postojecu tablicu, na njene donje rupice, shTraf je bio 10 ili 11 kljuc cini mi se... Eto tolike rupice sam napravio.

Izgledalo je ovako (xxxxx je regularna tablica, a yyyyy je L tablica)

xxxxx

xxxxx

xxxxx

yyyyy

yyyyy

yyyyy

Bilo je malo glupavo i ruzno, mada nije mi bilo bitno uopste,i i ovako je trajalo samo 15 dana pa i to prodje na brzinu u to vreme me je zanimalo SAMO da voooozziiiiimmm...

Pozdrav!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja