cula 83 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slušali smo priče i čitali putopise o čuvenoj Transalpini. Uz par stotina čašica rakije u sred pijanstva pala nam je na pamet ideja da i mi obiđemo Transaplpinu i uverimo se u njene draži i lepotu Čaušeskovih devojaka. U neverici šta smo jedan drugom obećali, mamurni probudivši se i držeći se stare srpske izreko "ko izda zdapi" odlučili smo da u 9 sati izjutra krenemo bez ikakvih priprema, karti negde tamo u Rumuniju. Oblačenje i kretanje bilo je jako brzo Posle kraće vožnje stajemo u Zrenjaninu ispred pekara kako bi pojeli mastan burek, jer nas je morila glad od sinoćne rakije Ulazak macana u Temišvar Slikanje za fejs Poziranje za Twitter Malo slikamo grad, jer nam niko neće verovati da smo bili u Temišvaru Stara fasada Javljamo se ženama Adekvatna oprema za put Mi mamurni, a malo je upržilo Hrana se kupuje u prodavnici O5 se jede Tankanje vozača Put prema Sibiu Dolazak u apartman sa garažom koja se greje Obilazak grada Opet slikanje za spejs Režim kod Čaušeska i dalje ostaje na snazi, lepe devojke nas okružuju Ipak se zna red, treba oprati noge pred spavanje Izvinite gde je ovde levo Urađena jača mešavina Grad Sibiu okupan svetlošću Put putuje jaran moj .. putujem i ja ala nas je zaobišla ova kombi mašinerija Uspon na Transalpinu, ali nama se činio lagan, jer smo bili teško mamurni Uspeli smo u životu, zavide nam svi Ni brige ni pameti Magarac sa Akrapović izduvima Po običaju se jede na putu Naša granica zar se ne vidi Dođoh, videh, pobedih Ako vidite ovu dvojicu negde na putu, oni su stalno gladni, dajte im da jedu... Ovim putem apelujem ako ima neki dobar kolega motoraš da se javi da me udomi na par dana dok se ne snađem.. p.s. žena mi je podnela papire za razvod braka p.s.2 alkohol pijem u granicama normale, ali sam zato nepušač 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 17, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred hebo gps i internet...samo gas i neka je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, ko prodje pored spomenika Rokiju u Žitištu, tog sreća prati celim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Septembar 17, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo komsije lepa voznja, a vidim i vreme vas posluzilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 17, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Kakav 3P! hehehe. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Tooooo!!! majstori! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 18, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Еееееее да ми таква глава да се одморим за све паре ( шала ) свака част све вам је ишло на руку и тај осмех са лица нећете дуго скинути Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan sad kad gledam ove fotke , osecam se kao spomenuti magarac (sa 'akrapima') - sto ne podjoh sa vama! kad ne moze - ne moze... extra putopis , kraljevi ste! jel vas hvatala gde kisa? ovde je padala skoro ceo 2. dan vaseg 'muchenja' po rumuniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Cula, imam dve slobodne sobe, rakije koliko voliš (sad je stigla iz banata...šljivka prava), janjetine nemam ..al' boga mu, namaknućemo već nešto. Pišem ovo sa posla, kolega preko puta mene je pravnik i kaze da papire za razvod pročitamo još jednom uz tu šljivku....a i jutro je pametnije od večeri, možda se tog jutra desi i neki IRON BUTT. Svaka čast za vožnju. Naravno da Vam zavidim. Pozzzzzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 18, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ahhh transalpina... Sledece godine moram ici ponovo... Treci put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan mares ja tebi zavidim i na nesto skromnijoj turi koju ces ti napraviti u subotu nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, sada sedim u kancelariji, gledam kako "poliva" kiša i sve više sumnjam u moju subotnju turu. Mada se uzdam u vremensku prognozu koja kaže da se u subotu sunce smeši svim bajkerima.... Hm, videćemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan subota lepo vreme,znaci samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci! Or(i)ginalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 80 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka cast! Castim pivom ako se negde sretnemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @cula Ааааа друже, па добро се ви навозасте по комшијској нам Румунији!!! Добар путопис само мало мале слике за нас ћораве а не волим да кликам за увеличање. Но биће боље следећи пут... Много добро изгледа онај V-Strom са коферима, баш моћно! Нешто ми говори да ниси поставио баш све слике... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Transalpina pada sledece sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 26, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan hahhaha odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno momci, svaka cast! Spontane ture su uvek najbolje... to se nekoliko puta pokazalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tura,vidim motor sluzi svrsi nego kad cu ja to da probam...znas da kad opet budes prodavao,ja sam tu pozdravlja te wind Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nista ne brini,ti si mi prvi na listi .daj mi malo vremena da ga usminkam i da odstoji u garazi poztrav wind Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 16, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan posto me je zena ostavila,sada imam vremena za voznju.opet se uz casicu planira neko putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan za ovo prvo ce te cinkarim kod iste sta pises po forumu , za ovo drugo - podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...