bezec 15 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Virago 750. Pre neki dan kad sam dolazio kuci,prilikom usporavanja odn. kad sam oduzeo gas,desio mi se 'pucanj' iz auspuha,i to bas jako...nakon toga motor vise nije primao gas i ja ga izbacim u neutral ali se motor nije ugasio već je radio u leru,ali kao je drugacije radio,nekako neravnomernije,cini mi se kao da je na jedan klip . Jbg,ne znam,nisam toliko iskusan,a i dok sam imao virago 535 ovo mi se nije nikad deslio...mislio sam da je 100% u pitanju svećica,ali kad sam zvao prijatelja koji je i majstor,reče mi da ne mora da bude i da ja nista ne diram (jer sam imao nameru da kupim nove svećice i da promenim),dok on ne dodje da baci pogled. Medjutim dani idu jer ne mozemo bas tako lako da se uskladimo s vremenom da dodje da pogleda,a ja postajem nekako nestrpljiv i pomalo zabrinut a jos mi je i rekao da ne vozim... Ne bi mi skodilo da cujem jos neko misljenje o ovome. Jbg,trazio sam po forumu na ovu temu ali nisam naisao na ovakvo 'iskustvo'...ljudima puca iz auspuha ali motor uglavnom radi ok i ravnomerno a kod mene puklo jednom (i to mnogo jako,kao iz PAV topa!!!) i posle toga motor drugacije radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 15, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moguce svecica,promeni... i hoce da puca kad prelije karb. no dobro.svecice nisu 100 dukata.pa vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 15, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moguce svecica,promeni... i hoce da puca kad prelije karb. no dobro.svecice nisu 100 dukata.pa vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Septembar 15, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slican problem, promenio svecice i sve radi normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 58 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nista neces pogresiti ako zamenis svecice...probaj pa javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan hoću,javiću...sad kad bolje razmislim,svećice bi trebalo svakako da menjam,bio rezlog ili ne,jer je motor kod mene odskora i ko zna kad je predhodni vlasnik menjao svećice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 15, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa šta te košta da ih makar skineš i proveriš, očistiš i upališ motor da vidiš ima li promene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desava na xt-a da mi pukne iz auspuha i da ne prima gas kad ostanem bez goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni puca kao iz smajsera kad oduzmem gas ili na nizbrdici i niko ne zna sta je ali promene u radu ili zvuku nemam ! Svecice nisu kod mene ! Na kom polozaju ti je slavina ? Proveri da li ti rade oba cilindra ? ako ne po zvuku vidi po temperaturi ili po auspusima !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Septembar 15, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desavalo pri oduzimanju gasa kada sam ga kupio i bio je los spoj na granama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Septembar 16, 2012 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,hvala na savetima i mišljenju...na kraju ispade da je slavina odn. kad sam okrenuo na rezervu,radi normalno,vuce dobro,ne puca - smejem se sam sebi koji sam ja dileja ispao,al valjda je tako kad se još upoznajes sa motorom . Kad sam kupio motor tada je bio na rezervi i video sam da je radila crvena lampica 'FUEL' , a ja posle sipao i okrenuo slavinu na normal i sipao sam jos par puta posle predjenih 90-100km...jbg,očekivao sam da se upali lampica kad treba da okrenem na rezervu a izgleda da se lampica upali kad već uveliko vozis u rezervi . Stvarno sam dileja sto nisam ni pomislio na gorivo! E,sad pitanje je,da li ipak da stavim nove svećice,jer je taj motor proletos dosao iz Francuske,pa razmisljam mozda ima kvalitetnije svećice na njemu nego sto ću ja ovde nabaviti...ili mozda ne razmisljam dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 16, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze da bude i do toga,mada,ja mislio da si obratio paznju na to.dobro je,sad hrani životinje i ništa nediraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Septembar 16, 2012 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...