Jump to content

Moto Zajednica

Triumph daytona 675

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Moras da platis homologaciju, ako pre tebe niko taj model nije homologirao (kako se vec pise...:)) za tu godinu, bar je tako za automobile.

upravo to! Strom je konfekcija, ;D pa je poodavno homologiran zajedno sa svom ostalom robom u kontejneru iz Kine, a Daytona je ipak EXOTIC model ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
link=topic=12162.msg166727#msg166727 date=1195548380]

Pa pazite i da se sve placa na kraju ispadne oko ~7800 € a kod nas je recimo R6 oko 9500+ €...

Valja tu dodati shippin' + špediterske tročkove + rega... izadje to i do 8500...

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Pa i vise da izadje, bar vozis exotiku koja u krajnjem slucaju ne moze da bude mnogo losija od Japanaca, a strcaces iz gomile fensera, manekena i papucara kojima je omiljeni motor R6 (cast izuzecima) tako da vredi ulozenih para.

• Drug član, 1854 postova

krajnjem slucaju ne moze da bude mnogo losija od Japanaca,

ne znam kako ste došli do ovoga, mali ćaća je postavio poredak sa nekog testa, u klasi 600 pvi je dve godine za redom, a u klasi 1000 prošle godine je bio drugi, odmah iza gsx-r1000.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

krajnjem slucaju ne moze da bude mnogo losija od Japanaca,

ne znam kako ste došli do ovoga, mali ćaća je postavio poredak sa nekog testa, u klasi 600 pvi je dve godine za redom, a u klasi 1000 prošle godine je bio drugi, odmah iza gsx-r1000.

Nisi me skapirao, ja uopste ne kazem da je losija, ne mogu da tvrdim ni da je bolja jer u zivotu nisam ni seo na taj motor.Hteo sam da kazem cak i da je losija (citaj: slabija) od Japanaca ne moze biti mnogo losija a opet taj svoj "nedostatak" kompenzuje nekim drugim kvalitetima koje ti Japanci nemaju.

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

A i sta ima da se meri ili nosi s japancima kad je klasa za sebe

Tako je to je motor za sebe

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Uh, tesko da ces to da nadjes kod nas, ja bar nisam video da neko prodaje.To je relativno redak motor, ko ga ima taj ga je kupio jer ga voli a ne zato sto mu je naleteo povoljno pa i ne bi bas da se odvaja od njega...

Moj stigao iz Amerike ja mislim da jako ko vozi takav motor i marku ,jauzeo jer me stvarno odusevio ssssssssssss33333333333 pozdrav ja postujem japance kozna mozda u buduce i ja vozam japanca isto ko sto sam vozio pozdrav svima. ;)

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

Uh, tesko da ces to da nadjes kod nas, ja bar nisam video da neko prodaje.To je relativno redak motor, ko ga ima taj ga je kupio jer ga voli a ne zato sto mu je naleteo povoljno pa i ne bi bas da se odvaja od njega...

Moj stigao iz Amerike ja mislim da jako ko vozi takav motor i marku ,jauzeo jer me stvarno odusevio ssssssssssss33333333333 pozdrav ja postujem japance kozna mozda u buduce i ja vozam japanca isto ko sto sam vozio pozdrav svima. ;)

I jel bilo problema prilikom uvoza, sta se placa...???

• U prolazu, 77 postova

Pomenuti Dule(mislim da mislimo na istog) za Stroma nije placao nista sem baznih pomenutih troskova, ja za SV-a takodje, kao i za VFR800 starog jedva godinu-nije konfekcija ;D(Sv i VFR stigli pre 20 dana). Eto, ako je od bilo kakvog znacaja informacija.

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Moras da platis homologaciju, ako pre tebe niko taj model nije homologirao (kako se vec pise...:)) za tu godinu, bar je tako za automobile.

homologacija je potrebna samo za uvoz novih vozila.

za polovna ne treba..

• In memoriam, 783 postova

Mali Caca ga drnda svaki dan, pa neka on kaze o kvalitetu, a na uporednim testovima je vec 2 godine uizastopno je nepromenjen potukao japanere u supersport klasi. Obrtni momenat mu je na nivoju japanskih litarskih motora, pa je na nekim stazama cak tukao CBR 1000RR i GSX1000 R. ZX10 i R1 su ostali van domasaja  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja