XSR 62 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovom motoru?jel moze neko da postuje karakteristike posto nisam bas najbolje upoznat s ovim motorom?kolika mu je cena i jel moze uopste da se kupi kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti kazem da extra izgleda ... Ali ne moze da se nosi sa japancima ... Kvalitet je na nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti kazem da extra izgleda ... Ali ne moze da se nosi sa japancima ... Kvalitet je na nivou Bosko jesili provozao motor?Mora da nisi jer pricas kodasi pao s marsa. A i sta ima da se meri ili nosi s japancima kad je klasa za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovom motoru?jel moze neko da postuje karakteristike posto nisam bas najbolje upoznat s ovim motorom?kolika mu je cena i jel moze uopste da se kupi kod nas? Ja imama dva komada jedna za drum,a drugi za trke samo pitaj sta te zanima i ako neces ovde moze PP.Uvek sam tu da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti kazem da extra izgleda ... Ali ne moze da se nosi sa japancima ... Kvalitet je na nivou Bosko jesili provozao motor?Mora da nisi jer pricas kodasi pao s marsa. A i sta ima da se meri ili nosi s japancima kad je klasa za sebe Morao si da mu kazes a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti kazem da extra izgleda ... Ali ne moze da se nosi sa japancima ... Kvalitet je na nivou Bosko jesili provozao motor?Mora da nisi jer pricas kodasi pao s marsa. Morao si da mu kazes a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan e super...naletim bas na nekog ko ga ima ;D ;D bas sam happy- pa zanima me sve...napisi mi teh karakteristike,i kakav je u voznji,ma ne znam sve onako odprilike i ako mozes uporedi ga sa nekim japancem ,kao npr r6 il slicno iako nije skroz ista klasa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Za voznju po gradu ima malo agresivan polozaj sedista po mnogima.Meni odgovara(sto znaci stvar ukusa),motor je laksi po kilazi i to se oseti kad vozis ili guras motor pored sebe.Isto tako po gradu netrebas da saltas vise od trece brzine jer ima previse obrtnog monenta i da ga vozis ispod 8000 o/m.Sto je kod bilo kog japanca sa 600ccm nemoguce da bi isao istom brzinom moras da ga zavrnes po gasu(to je cisto jer su svi cetvero cilindrasi takvi sa 600ccm,vole dase vrte).Kocnice su ono sta se kaze sa dva prsta mozes da ukopas prednji tocak bez problema.E sada da ti ne pticam o zvuku bilo bi najbolje da prosurfas you tube i nacices tamo dosta klipova.Na 8000 o/m ima vise obrtnog momenra nego bilo koji u kasi 600 na 12.000 o/m.Veoma ostru geometriju volana tako da reaguje na svaki pokret brzo.Najlakse felen u klasi,ima kompletan kratki prenos u menjacu,ali nema slipper clutch.NI netreba mu je obrtni monet motore je velik pa se ni ne oseca na ulici. E sada o kvaliteru,senzori kao seznozri to se nikada nezna,mada koriste kompletnu japansku elektroniku,motor je super resen.Pa tako da ni ja ni moji klijenti nismo imali nikakvih problema.Neku su se zalili na neke stvari ali to su sve sitinice.Motor ima 123 ks na radilici,posle 2000km ja sam stavio moj na dyno i na zadnjem sa 87 oktama gorivom imao 111ks(ovo je sve sa fabrickim auspuhom),sa after market auspuhom i trkacim gorivim sam blizu 120ks.A pritom da masinu nisam ni dirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Covek je pitao sta mislimo o motoru ja sam rekao sta mislim a ti ne mozes da utices na moje misljenje.Namerno sam rekao da ne moze da se nosi sa japancima jer tako i jeste... Ima tih 75 kubika vise i 3 cilindra dok ostali imaju po 4 i to je to . Krajnja brzina mu je manja od svih osim suzukija gsxr 600 gde je razlika veoma mala, ... Ali svako hvali svog konja pa ti mozes da nastavis sa kurce..em svoja 2 motora! Ja sam izneo svoje misljenje i cilj mi nije da se prepucavam sa tobom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Sacuvaj boze da se prepirem s tobom ni na kraj pameti mi nije to.Samo me zanima zasto je dve godine zaredom pobedjivao u Master biker-u 600 i jedne godine bio 2 u 1000ccm ,a druge 3 u 1000. Bosko da ti kazem da se ne kako ti rece kur**m s moj dva motora.Ja nikada nebi davao komentare na ono sto nisma vozio kad su motori u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 16, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam komentarisao nista od daytoninih voznih karakteristika tu si ti da decku pomognes ali sam se zato vozio vidis na dosta japanaca tako da i dalje stojim iza svojih tvrdnji ili sam pao sa marsa??? :\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo opusteno da neodlazimo puno u OFF A tebi postovnaje za voznju na toliko japanaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 16, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Necemo u off... Hvala za to postovanje ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Daytona i R6 ( ) ne mogu da se porede.Ako pistas nekoga ko zna samo da gleda odnos konjske snage/tezina i kom je najbolji motor onaj koji ima najvise konja taj ce da ti kaze da uzmes R6 ( ) jer verovatno ne zna ni sta je "taj Triumph".E, a kad bi neko objasnio ljudima da nisu konjske snage najvaznije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Novembar 19, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daytona i R6 ( ) ne mogu da se porede.Ako pistas nekoga ko zna samo da gleda odnos konjske snage/tezina i kom je najbolji motor onaj koji ima najvise konja taj ce da ti kaze da uzmes R6 ( ) jer verovatno ne zna ni sta je "taj Triumph".E, a kad bi neko objasnio ljudima da nisu konjske snage najvaznije... +1 Da pitam samo ovako indiskretno ...kako se krece cena polovnih triumph-a u odnosu na "japance" naravno isto godishte... hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uh, tesko da ces to da nadjes kod nas, ja bar nisam video da neko prodaje.To je relativno redak motor, ko ga ima taj ga je kupio jer ga voli a ne zato sto mu je naleteo povoljno pa i ne bi bas da se odvaja od njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Novembar 19, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi AGV46 ko kupuje RRove nego sta nego ce da gleda power to weight...A triumph je isto motor kao svaki drugi, od zlata nije, ne kazem da je los(jer ja licno OBOZAVAM TRIUMPH posebno taj model!!!!!!!) ali jes isto tako samo motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 19, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Mali Caca da li mozes da mi kazes kako se krecu cene ovog motora u Americi, hteo bi da vidim da li mi se isplati da ga uvezem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRABUS 11 Napisano Novembar 19, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan $8999 je preporucena cena od strane proizvodjaca za 2008 model, special edition (crna boja + zlatne felne) je $9300. Danasnji kurs je 1.46 dolara za 1 evro. Milim da se isplati uvesti, posto je drug gledao u Nemackoj, i Daytona je bila 10400 evra, sto mu dodje oko 15.000 dolara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=12162.msg166495#msg166495 date=1195495313] Pa pazi AGV46 ko kupuje RRove nego sta nego ce da gleda power to weight...A triumph je isto motor kao svaki drugi, od zlata nije, ne kazem da je los(jer ja licno OBOZAVAM TRIUMPH posebno taj model!!!!!!!) ali jes isto tako samo motor... Miki, nije ta snaga bas najbitnija.Prvo, moras da budes odlican vozac da bi mogao to da iskoristis.Ako ne mozes da iskoristis svu snagu onda ti je ok i slabiji motor.Drugo sta mu vredi snaga ako je los na kocnici?Ili ako bezi iz krivine?Ne kazem ja da je Triumph bolji od Japanaca, ali nije sve u snazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Novembar 19, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem da je sve u snazi, ali japanci nista nisu losiji od pomenutog motora. Inace brabus 8999$ pa to je DZABE bukvalno! p.s. kiro pa japanci su rekli:" ...it's not all about power, it's about balance..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRABUS 11 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan 6160 evra, jeste dzabe, ali neznam kako ide sa dovozenjem odavde, sta ce ti sve nakalemiti na tu cenu dok ga registrujes kod nas. Neznam postoji li neko ogranicenje prilkom uvoza u Srbiju, tipa Euro 3 ili slicno....ako postoji - onda ista prica kao sa autima, ne mozes da ih uvezes iz USA, nego moraju na homologaciju negde u Nemacku, pa tek onda mozes da ih uvezes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan 6160 evra, jeste dzabe, ali neznam kako ide sa dovozenjem odavde, sta ce ti sve nakalemiti na tu cenu dok ga registrujes kod nas. Neznam postoji li neko ogranicenje prilkom uvoza u Srbiju, tipa Euro 3 ili slicno....ako postoji - onda ista prica kao sa autima, ne mozes da ih uvezes iz USA, nego moraju na homologaciju negde u Nemacku, pa tek onda mozes da ih uvezes. Pazi svaki motor koji je napravljne u Evropi mora da prodje prvo Evropske emisije pa tek kasnije Americke.Bez brige D675 prolazi i najnovije Euro3 pa tako da nece biti potrebe dase izvrsavaju posebni testovi radi uvoza ili registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pazi svaki motor koji je napravljne u Evropi mora da prodje prvo Evropske emisije pa tek kasnije Americke.Bez brige D675 prolazi i najnovije Euro3 pa tako da nece biti potrebe dase izvrsavaju posebni testovi radi uvoza ili registracije Sem regularne carine od 5% , pa PDV-ja od 18%, ide i homologacija od oko 350E... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sem regularne carine od 5% , pa PDV-ja od 18%, ide i homologacija od oko 350E... Mislim da se ovo poslednje ne placa. Jel si siguran? Pokojni Andrej je prebacivao motor sa USA na BG i platio je samo PDV i carinu. Moj drug Dule isto. Ja sam ovog novog stroma uvezao takodje iz USA i platio samo carinu i PDV (i sada ga vozim na americke table - potez dostojan samo najplicih umova). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...