Chris95 28 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,jako mi se svidja monster ali jos nisam nista nasao o njemu na forum pa me zanima kakav je,koliko trosi i dali je pouzdan agregat? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 12, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja taj model, pogotovu 696 2009g. O monsteru nemam pojma ali definitivno planiram da ako budem u prilici uzmem tog monstera. Ta pitanja o potrosnji i agregatu.. svako ce ti reci razlicito i uvek ce se naci neko ko ce ti reci zaj... to i uzmi hondu. Izasao BMW hp4, ubica od motra i ljudi ga ovde na forumu ocrnise a niko ga nije ni video uzivo a ni vozio. Ako ti se svidja monster, trazi nekog dobro odrzavanog i kupuj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nisam imao ali sam ga vozao nesto malo.Primerak iz 2001.god.Tri godine bio u vlasnistvu mog rodjaka a ko njega izdrzi... Otvoeni izduvi,prelep zvuk V agregata.Nije ni posebno brz a ni startan ali zato traje.Potrosnja izmedju4 i 5lit(zavisi od tezine ruke na gasu).Meni licno se nije svidelo mnogo tvrdo kvacilo.E sad, da li je to samo na ovom tako ili i na ostalima Nije mnogo,ali bar nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan не знам ништа о том мотору али уживо изгледа веома импресивно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovo sam nasao http://www.polovniautomobili.com/oglas2496673/ducati_monster/ vise bi mi se svidjao kad bi bio crven valjda ce naici neki crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Septembar 16, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ti "prvi" monsteri nisu bili nista posebno. Imali su puno sitnih nedostataka, koji nekome ko nije bas zaljubljen u Dukati idu jako na zivce. Zanimljivi su bili svojim izgledom i cenom pa ih je prodato jako puno (u Italiji). Jednostavan i lagan imao je puno i zenske publike. Zahteva dosta paznje. Crkavao je regler, uopste struja je malo problematicna. Sada se vec zna da su jako cesto za to bile krive vibracije i da su se otpustali (fabricki slabo stegnuti) srafovi, ispod kojih je cesto vezivana masa. Mama fabrika kaze da je potrebno menjati kajseve na svakih 12 do 15K ili NA DVE GODINE, jer guma stari i ako se ne koristi. Inace vazduhom hladjeni agregat je prilicno izdrzljiv, sa njime nije bilo problema (sem da je iz njega kadkad curelo ulje iz neobjasnjivih razloga ) Kvacilo je hidraulicno, pa je ta tvrdoca malo cudna.... Verovatno niko NIKADA nije menjao ulje u sistemu. Procedura traje 15 minuta i ista je kao i za kocioni sistem. Ako se ni tada ne popravi situacija, mora da se met'e novi cilindar kvacila (isti maltene za sve Dukatije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj samo da ti se javi Vlada - Vaximo, pa ces da vidis " nisu bili nista posebno". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Septembar 16, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj samo da ti se javi Vlada - Vaximo, pa ces da vidis " nisu bili nista posebno". Pa upravo on bi trebalo da zna da je to tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Septembar 16, 2012 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da se kacim na Monstera 900 i 600. Motor je zaista unikatan i pleni posebnim smekom. Mali motocikl, lagan, predobre kocnice, solidno oslanjanje i naravno, ''desmo'' Smatram da je bez razloga zapostavljen u Srbiji, nije nikakvo cudo tehnike vec pravi motor na italijanski nacin, svi delovi su dostupni cak su i vlasnici zadovoljno pouzdanoscu. Ne vidim nikakav razlog da se ne vozi svakodnevno i koristi kao i ostali motocikli. Naravno govorimo o 600tici. Cena crnog iz oglasa je prenabijena, pogotovo sto je verzija BLACK, mat crna sa jednim napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj samo da ti se javi Vlada - Vaximo, pa ces da vidis " nisu bili nista posebno". Pa upravo on bi trebalo da zna da je to tako ono istina, Vlada Vaximo, je sklap`о te "igračke", al` da ipak kolega @strašilo prokomentariše! to bih voleo da čujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Septembar 16, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Haha "strasilo" je veliki obozavatelj Dukatija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Baš veliki Meni lično su jako zanimljivi, pogotovo ovi stari, problematični Ovi novi imaju fake & gay lažne usisnike za vazduh na rezerovaru (whatthefuck?!) i nemaju okrugli far koji treba da ima svaki classic naked po meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan i meni lično, veoma zanimljiv-lep motor. al` skoro svaki koji sam vid`o, nema da ne masti od ulja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ma vozio bih ga i da masti, nisam do sad posedovao motor koji ne masti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Septembar 23, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan vozim monstera 900,i zadovoljan sam,lak za upravljanje,ostar na gasu i koci za sve parenema omaske,ipak zabari prave najbolje motore,opremu,itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Septembar 25, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Monster 600 i 900 su nebo i zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Monster 600 i 900 su nebo i zemlja da u prvu si, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan A može li neko obrazloženje za nas neupućene, zašto nebo i zemlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prva razlika: famozno kvacilo! 600 - u ulju 900- ding,ding na suvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nije ding, ding nego klang, klang 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Septembar 26, 2012 (promenjeno) U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan A može li neko obrazloženje za nas neupućene, zašto nebo i zemlja? veliki obrtni moment,odziv pri davanju gasa je cudo ubrzava ko sasava lagan nekih 170kg,a 78ps,moze proba drugarska ko neveruje a nanese ga put u v,planiimam 900 ie Promenio Septembar 26, 2012 član boba_moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan A može li neko obrazloženje za nas neupućene, zašto nebo i zemlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 26, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan A može li neko obrazloženje za nas neupućene, zašto nebo i zemlja? veliki obrtni moment,odziv pri davanju gasa je cudo ubrzava ko sasava lagan nekih 170kg,a 78ps,moze proba drugarska ko neveruje a nanese ga put u v,planiimam 900 ie Povremeno obilazim Veliku Planu, najaviću ti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan A može li neko obrazloženje za nas neupućene, zašto nebo i zemlja? veliki obrtni moment,odziv pri davanju gasa je cudo ubrzava ko sasava lagan nekih 170kg,a 78ps,moze proba drugarska ko neveruje a nanese ga put u v,planiimam 900 ie Povremeno obilazim Veliku Planu, najaviću ti se ajd,bajkeru uvek za druzenje0631072853 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...