mikica djuric 319 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Igore. Bas sam uzivao i u slikama i u prici. Nisi vise samo majstor za Vespe, vec si postao i majstor za pisanije o putesestvijima.. Ja te poznajem kao dobrog deckica, koji je i tada voleo da pomaze drugima, pa si morao izrasti i u dobrog coveka. Ovo ti moja sestogodisnja kcerka Carna saje pozdrave i smajlje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci.... Bilo je jako zanimljivo citati.....mogu misliti kako je vama bilo prozivljavati sve to... Vespice su vam kao lutke.... Utisci i emocije me jos drze,dozivljaj stvarno fantastican. Hvala na komplimentu za vespe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Igore. Bas sam uzivao i u slikama i u prici. Nisi vise samo majstor za Vespe, vec si postao i majstor za pisanije o putesestvijima.. Ja te poznajem kao dobrog deckica, koji je i tada voleo da pomaze drugima, pa si morao izrasti i u dobrog coveka. Ovo ti moja sestogodisnja kcerka Carna saje pozdrave i smajlje. Hvala Mikice,pozdrav za Carnu :zdravo: :zdravo: i jednog od najboljih majstora na bas gitari moje mladosti :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 15, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura odlicna avantura...bravo momci!! P.S.Ko je autor fotografija iz Dubrovnika? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast, odličan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci,drago mi je da vam se svidja nasa turneja. Slike su sa nasih aparata i ima par od profesionalnog fotografa koji je slikao skup tako da smo nase uzeli od njega i neke zajednicke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 16, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Carski... nego, jel to isti ovaj skup u Dubrovniku kao u ovoj temi 4 Vespe kroz 4 Drzave Vespa Trip-Dubrovnika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Jeste....iz Srbije su bile tri ekipe. E sad dali su ispratili ceo program ne znam.Tako da svako svoje utiske prenosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam jos par fotografija meni zanimljivih....... Evo jedne meni veoma zanimljive.Naime vespa jednoga vesparosa iz Nemacke koji na kaseti svog GTS-a belezi svaku policijsku kontrolu..... Da covek bude siguran..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nasi cimeri iz vile Sandi i Violeta (Slovenija). Ostavili su nam poruku kada su otisli(znate vec o cemu pisem). Veoma pozitivan par za druzenje.Stvarno nemam reci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa terase na setaliste....... Zeljko u glavi pravi kombinacije da Tanju dovede....Dali da je vozim novom vespom ili da ostenem veran staroj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Vremesni momci koji su nas zabavljali na vecernjoj zurki. Alan Ford grupa koja jako dobro svira sve zanrove..... Na prvi pogled kada su izasli nisu mi ulivali ni malo poverenja da ce uspeti da pokrenu raju.....Ocekivao sam samo Luj de Fines da iskoci na binu. Medjutim..... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Urucenje priznanja-zahvalnice za ucesce kluba na skupu.... Morali su da mi daju,osisao sam se na opasno pred polazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.....ostalo cudo zaglavljeno a imao sam tako strasnu ideju.... Svasta li jos cuvaju po tom Dubrovniku a uz to i pokvareno. Kod nas bi davno zavrsilo na nekom otpadu. Pa da se uzme neka kinta dok korozija sve ne pojede.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zanimljivost....Slano jezero iznad Niksica.... E sad sto je slano,ne znam al' tako kazu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Kad iskopam sutra,bice jos zanimljivih fotografija.... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep putopis, vožnjica, fotke pogotovo i stvarno bi voleo da sledeće godine vidim da ste svi otišli zajedno na skup.Čuj Vespadžije, a 3 grupe. Ne ide nekako. Ajd uzdravlje i sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep putopis, vožnjica, fotke pogotovo i stvarno bi voleo da sledeće godine vidim da ste svi otišli zajedno na skup.Čuj Vespadžije, a 3 grupe. Ne ide nekako. Ajd uzdravlje i sretno Drago mi je da ti se svideo putopis E sad za dalje.......mislim da ce tesko ici,glave su usijane,svako misli da je Bogom dat za sva pitanja vezena za vepu.Pokusao sam da "spojim" Bg ekipu ali ne ide.... Jednostavno digao ruke od svega i gledam svoj klub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti je k'o u Njegosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar si sumljao u mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao sto sam obecao.....stigao i magazin....Vratio se Djenka..... I naravno moram ispuniti obecanje prijatelju.....jbg na Francuskom snacices se... :zdravo: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8667 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Čast Igore, nije te onaj francuz slučajno prepoznao od toliko ljudi. Vidi se odmah kako kome srce kuca. Sjajan putopis. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na lepom komentaru,drago mi je da ti se svidja . Bice jos lepih voznji i putopisa. :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Octobar 12, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, brate, da Ti i ovde čestitam... Svaka čast... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo, brate, da Ti i ovde čestitam... Svaka čast... Ti me bar poznajes.....obecao sam clanak.Svrati na detaljnu casicu razgovora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...