slracing-ch 3 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: CR-80 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima, Veljko Vidic iz Bijeljine. motore vozim dugo vremena, pre bicikla, trke od 04 klasa 600, dvostruki vicesampion srb i sampion 08 god. motocikala sam promenio prilican broj, zadnje sam vozio R6 08, ali skoro sam je prodao, tako da sam u potrazi za R-om. trenutno CR-80 imam u garazi. eto nesto ukratko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 819 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao komšija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i čestitke na uspesima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slracing-ch 3 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: CR-80 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...