Jump to content

Moto Zajednica

poliranje farbe

Recommended Posts

• Ne silazi, 2915 postova

par puta sam do sad polirao na sajbnu masinski neke ogrebotine sa g4 pastom za profesionalnu upotrebu i bez obzira sto sam amater rezultat je bio 100% a bilo je i jako dubokih ogrebotina,one su se smanjile ali su skoro potpuno nevidljive.Sad mi se javio problem na krovu kola gde od gurtne sa merdevina koja klopara po krovu kao na nekoliko mesta pocela da bledi srebrna metalik boja-poceo da se nazire jako blago -mesticavo spric git.Ja sam misio da je to macji kasalj spram onog odranije ali sve sam isto radio po uputstvu ,mokro krzno pasta na lim i udri polako,ali se nista ne dogadja, nista neide na bolje ,ja nastavim pa sam uspeo da skinem i lak pa na kraju i farbu na jednom mestu,tako da mi uopste nije jasno zasto sad nece,ta povrsina je velicine oko 25 sa 25 cm,.pa sam probao na drugoj samo malo i nista kao da nista ne radim,pasta mi je stara 5 godina ,neka firma na F ,nista se nije zgrudvalo dobro sam promuckao deluje isto kao i kad je bila nova.da li neko ima ideju zasto se nista ne desava sve dok nedodje do skidanja laka pa boje putem sajbne

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

pa verovatno si skinuo sav lak i nema više šta da se polira. ispod toga je farba a ispod git. ako se git već video ranije onda je farba već bila izgubljena

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36

Mislim da ne mozes nista da uradis poliranjem ako se vidi spric git,mozes samo gore da napravis. Poliranje tu vise ne pomaze,a i nije preporucljivo cesto poliranje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja