sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 8, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan par puta sam do sad polirao na sajbnu masinski neke ogrebotine sa g4 pastom za profesionalnu upotrebu i bez obzira sto sam amater rezultat je bio 100% a bilo je i jako dubokih ogrebotina,one su se smanjile ali su skoro potpuno nevidljive.Sad mi se javio problem na krovu kola gde od gurtne sa merdevina koja klopara po krovu kao na nekoliko mesta pocela da bledi srebrna metalik boja-poceo da se nazire jako blago -mesticavo spric git.Ja sam misio da je to macji kasalj spram onog odranije ali sve sam isto radio po uputstvu ,mokro krzno pasta na lim i udri polako,ali se nista ne dogadja, nista neide na bolje ,ja nastavim pa sam uspeo da skinem i lak pa na kraju i farbu na jednom mestu,tako da mi uopste nije jasno zasto sad nece,ta povrsina je velicine oko 25 sa 25 cm,.pa sam probao na drugoj samo malo i nista kao da nista ne radim,pasta mi je stara 5 godina ,neka firma na F ,nista se nije zgrudvalo dobro sam promuckao deluje isto kao i kad je bila nova.da li neko ima ideju zasto se nista ne desava sve dok nedodje do skidanja laka pa boje putem sajbne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan pa verovatno si skinuo sav lak i nema više šta da se polira. ispod toga je farba a ispod git. ako se git već video ranije onda je farba već bila izgubljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne mozes nista da uradis poliranjem ako se vidi spric git,mozes samo gore da napravis. Poliranje tu vise ne pomaze,a i nije preporucljivo cesto poliranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...