vex 4398 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam pre nekog vremena da mi je nivo ulja blago preko max-a pa ajde da bar promenim ulje kad ono ulje smrdi na benzin. Promenio sam ga i posle 1000 km ponovo isto. Da li je neko imao slican problem ili zna u cemu je kvar. Motor je z1000r 2004 god Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao taj problem na viragu jedna svecica mi nije radila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1833 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1048 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Meni su bili na Yamahi pustali karburatori. E sada da li taj tvoj model ima karburatore ne znam, mozda je nesto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4398 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Nema karbove , injection Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 8, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne sagoreva benzin ,ili ga previse ima -saug ili neradi svecica ili kao meni pre 15 godina ,banda prodaje benzim mesan sa nekim derivatima nafte,nista se ne oseca u voznji ali na oko 1000 km mi digne nivo ulja za 1 deci,to banda nesipa stalno u benzin i onda mnogi ni ne primete jer vremenom ispari iz kartera .Znam da su cak i hapsili neke iz nis-a pre par godina zbog toga jer su to privatno vukli iz skladita i sipali u benzin na nisovim pumpama,a za vreme slobe kad mu je treebalo para nis je guro gasolin pa stojadin trosi od 10 do 20 litara ali to je sve sagorevalo, nije islo u karter nego su samo kliktali ventili.Tacno se secam da sam za vreme bombardovanja za 40itara bonova presao 230 km.to me je nateralo da sipam gorivo uvek kad sam isao napolje i od onda trosisim samo strani benzin.ali to je sve nista spram kradje koja ide sa lpg-plini svako ko sipa napolju vidi da je potrosnja oko 15-20 % manja i to kao normalno AKAO NENORMANO IDE I DO DUPLO ,PROKLEO SAM DAN KAD SAM UGRADIO PLIN I SAZNAO DA PRILIKOM PLACANJA NA KASI NASIH PUMPI SE OSECAM KAO DOBROVOLJNO OPLJACKAN-TO PSIHICKI UBIJA ,mozda u 20 % je plin dobar a sve ostalo je mucka i na kvalitet i na kolicinu k0ju sipaju ali je problem sto nemos dokazati jer ga nikako nemozas izmeriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...