mandrack 16 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 18 postova Motocikl: ...lep Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Treba mi far za naked-a, konkretno za XJ600, ali se ne gadim da bude i od nekog drugog motora. Po mogucstvu neka normalna ponuda, jer su mi nenormalne dosadile...iskreno. moze kontakt na 065 3529 529 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan do koliko para i kakav? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrack 16 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 18 postova Motocikl: ...lep Prijavi odgovor kao problematičan Trazim nesto normalno....npr Far A koliko para, iskreno ne znam. Ja zivim u ubedjenju da ovakav far kao na slici ne moze da kosta kao neke munje i gromovi....mozda i gresim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ponuditi razne , idi na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...