bojanh 142 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Moj akumulator vise ne drzi struju i prilikom verglanja jedna celija stvara mehurice,sto znaci otisao je,ali mogu da ga dopunjujem svaki dan i da se provozam. Kupio bih nov akumulator preko zime - koji kupiti - gel ili obican sa kiselinom ? Kako se krecu cene,koje firme valjaju,koliko koji traje itd itd itd... Motor je gsx-f 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Septembar 6, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio na prolece Exide gelski, 3600 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 7, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio obican exide, pali kao zmaj jos uvek, videcemo kad prezimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo Yuasa AGM na snizenju u maju 6200din (ytx14BS). Za sada prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ipak Exide obican kiselinski za 3300 dinara Ovaj trenutni je totalno riknuo,ne moze da upali cak ni kad je prikljucen na punjac,vec samo na gurku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...