Mishke 574 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zozor 0 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam od ortaka da na motor moze da se smanje kilovati na primer ima 50 i da se smanji na 35 pada proverim da li je to istina ia ko jeste koliko to kosa i da li steti nesto motoru i dali moze posle da se vrati kao sto je bilo i gde u beogradu moze to da se uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Septembar 7, 2012 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze ali moras posle da ga atestiras i zavedes u dokumente. Kako ces to isteras niko ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj? Izcenkaces se za jos 100 eur dole, pa ti to ulazi u budzet. http://polovniautomobili.com/oglas2268072/suzuki_sv650n/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zozor 0 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja yamahu r6 2011 90kw 120 ks ali nemogu da vozim sa a2 tako da mora biti do 35kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel85 3 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Wien/Pozarevac Motocikl: R1 prodat... uskoro, vrlo uskoro nesto novo/polovno..... Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam od ortaka da na motor moze da se smanje kilovati na primer ima 50 i da se smanji na 35 pada proverim da li je to istina ia ko jeste koliko to kosa i da li steti nesto motoru i dali moze posle da se vrati kao sto je bilo i gde u beogradu moze to da se uradi nadjes nesto ovako negde u inostranstvu a ima ih dosta, ovom je malo jaca cena ali ima ih i za 1200/1300 u dobrom stanju, imas i bandita, horneta, isto tako da kazem "ustrojenih" kao ovaj na 25kw ili 35kw, ocarinis i gotova stvar... http://www.willhaben.../?adId=45580118 http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/motorrad/kawasaki-zxr-400-45712602/?adId=45712602 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zozor 0 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima takav jedan kawasaki u srbiji samo treba da mu se zameni far http://www.polovniau...awasaki_zxr400/ a jel ima neki cross/enduro do 35 kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas je otisao za GS500 uopsteno, ne za ovaj primerak iz oglasa... A sto se tice starijih godista, naravno da mozes naci motor u dobrom stanju... Moj je bio '93 god. i bio je u extra stanju...nikad nije ni zastucao... A sto se tice tih malih kilometraza koje nekako nisu srazmerne godinama... Moze se desiti da je vracana....ali ima i nas koji nemamo puno vremena za voznju...uglavnom vikendom...tako da i kilometraze nisu velike... Recimo sa FAZEROM sam za godinu dana presao nesto jedva iznad 4000... Dakle takvim tempom za 10 god na satu bi bilo oko 45000...neko ce reci...ma vazi...za 10 god samo toliko...jbg... A verujem da ima i onih koji prelaze jos manje... Cak i onih kojima motor stoji i po par godina u garazi ne registrovan... Tako da je jedino merilo detaljno pregledati motor i odluciti da li ti odgovara ili ne.... Kilometrazu zanemariti osim ako nisi 100% siguran da je tacna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel85 3 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Wien/Pozarevac Motocikl: R1 prodat... uskoro, vrlo uskoro nesto novo/polovno..... Prijavi odgovor kao problematičan ima takav jedan kawasaki u srbiji samo treba da mu se zameni far http://www.polovniau...awasaki_zxr400/ a jel ima neki cross/enduro do 35 kw imas svacega... u principu na svakom motoru to moze da se odradi, ovde u austriji mislim da kosta oko 250/300 evrova, nisam siguran... u svakom slucaju se vise isplati da se kupi takav motor sa papirima na 25 ili 35kw i takav se ocarini kod nas a posle skines, vozis i molis boga da te ne vode negde na merenje mada nisam prometio jos da to rade kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zozor 0 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o ovom http://www.polovniautomobili.com/oglas2077151/yamaha_xt_600_e/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti je kriterijum za pretragu oglasa? Godiste iznad 2000-tog i cena do 2000 E, jel? Ova Yamaha nema veze sa ovim motorima do sada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zozor 0 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan da i da ima do 35 kw odnosno treba mi motor za a2 kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има ту доста мотора. Имаш неки одређени тип мотора или не? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Aha....ja sam skapirao da si se bazirao na ona dva iz prvog posta..ili bar nesto slicno....pa me je malo zbunio ovaj enduro ili sta je vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zozor 0 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da nije skuter i ne manje od 500ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Kažem ti ako želiš zabavan, pouzdan i po meni najlepši motor od ovih koje si naveo traži CB500, ionako se bliži kraj sezone imaćeš vremena da gledaš i gustiraš oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Al si savetovao: kupi CB500 i ostace kod tebe dok si ziv. Nadji bolje neki motor za mlade, koji devojcice vole, pa onda ces imati duplu korist Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Septembar 15, 2012 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Potraži Kawu GPZ 500S, jako atraktivan, veliki i povozan motor (za to što jeste). Odličan za početnike a često ako uzimaš ove "na ime" iz uvoza imaju 33 ili 25Kw restrikciju u saobraćajnoj a "otvoreni" su. Plus ima dva auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6726 Napisano Septembar 15, 2012 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kupi li ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Al si savetovao: kupi CB500 i ostace kod tebe dok si ziv. Nadji bolje neki motor za mlade, koji devojcice vole, pa onda ces imati duplu korist Srecno. Kažem samo ako čovek hoće više da se vozi nego da bude kod majstora a odličan je za početnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Al si savetovao: kupi CB500 i ostace kod tebe dok si ziv. Nadji bolje neki motor za mlade, koji devojcice vole, pa onda ces imati duplu korist Srecno. jel to savet "ako ti je mekan i kratak kupi R1" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Al si savetovao: kupi CB500 i ostace kod tebe dok si ziv. Nadji bolje neki motor za mlade, koji devojcice vole, pa onda ces imati duplu korist Srecno. jel to savet "ako ti je mekan i kratak kupi R1" Pa jeste šta fali ja sam čuo da je R1 najbolje izbalansiran motor odnos snaga-ubrzanje. Nego šta bi jel si se odlučio šta bi kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 011 0 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Kawasaki er5 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko te i dalje interesuje ER5, moj je 2004 u super stanju 0693107701, imas slike na profilu. http://www.polovniautomobili.com/oglas2386179/kawasaki_er5_citaj_opis/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6726 Napisano Septembar 21, 2012 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Al si savetovao: kupi CB500 i ostace kod tebe dok si ziv. Nadji bolje neki motor za mlade, koji devojcice vole, pa onda ces imati duplu korist Srecno. jel to savet "ako ti je mekan i kratak kupi R1" Pa jeste šta fali ja sam čuo da je R1 najbolje izbalansiran motor odnos snaga-ubrzanje. Nego šta bi jel si se odlučio šta bi kupio? Svaki je motor izbalansiran, samo sto to obicno nisu oni koji su NA njemu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7292 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 3035 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nema neke suštinske razlike između er5, GS500 i CB500, JEDINO ovaj novi model GS500 ima aluminijumski ram, lagan je ko perce i ide ko blesav! Jedan jako zanimljiv motor za vožnju! Ako možeš to za te pare, uzmi i probaj, videćeš šta ti pričam. Moj CB je krmak u poređenju sa tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...