Jump to content

Moto Zajednica

acim 011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu acim 011

  • Rođendan 28.09.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pecinci
  • Motocikl
    Kawasaki er5 2004

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

acim 011's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Kawaski er5 2004 godiste: grad: 6 - 6.5 L/100 km otvoren put pri brzini do 100 km/h 3.5 - 4 L/100 km
  2. acim 011

    dali da ga kupim

    Ukoliko te i dalje interesuje ER5, moj je 2004 u super stanju 0693107701, imas slike na profilu. http://www.polovniautomobili.com/oglas2386179/kawasaki_er5_citaj_opis/
  3. Hvala, u tom slucaju ostajem pri LSL.
  4. acim 011

    Kawasaki ER 5

  5. Pozdrav momci, Molim vas da mi prosledite info. koja je standardna sirina ER 5 guvernala. Na mom je montiran LSL 02 i deluje mi kao da je presirok. Unapred hvala.
  6. [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2004 [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Poslednjih 5 meseci i jos uvek ga vozim. [b]3. Sta mi se dopada: Lineran razvoj snage, udobnost ( uz drugi guvernal i bolje sediste jos i bolje ), pouzdanost, jednostavnost, potrosnja... [b]4. Sta je moglo biti bolje: Kocnice, fabricko sediste, anti-korozivna zastita, [b]5. Moj utisak: Hm, ovako, ukoliko ste istinski zaljubljenik u motore i sustinski razumete osecaj slobode koji vam pruzaju dvatocka bez aspiracija za obaranjem brzinskih rekorda i skupljanja pogleda gde god se pojavite ovaj mali Kawasaki ce vam uz minimum odrzavanja prirediti puno lepih trenutaka. Uz malo volje i ulaganja u after-market opremu mozete od njega napraviti veoma dobar tourer za srednje dugacke destinacije.
  7. Momci, Ima li ko iskustva sa Dragon ili Ada Race izduvima na ER5, kakav je zvuk, koliko se greju, hoce li da potamne vremenom ( niklovani ), i naravno koliko para ste platili to zadovoljstvo. Unapred hvala na odgovorima.
  8. Ukoliko imas staru iskoristi je kao model i idi Bobana Sajle oni prave sve...
  9. Meni je sa 10w viljuska bila isuvise mekana, mislim da je sada neznatno cvrsci preko neravnina ali i mnogo bolji u krivinama..
  10. Momci, ja sam u proslu subotu odradio viljuske i majstoru je trebalo oko 3 sata da zavrsi posao ( semering Ariete, ulje Bardahl 20w )
  11. Ja sam na moj ER5 postavio Puig Plus i veoma sam zadovoljan, zbog visine vizira na gornjem rubu se prilikom kretanja osecaju manje vibracije ali odmah po polasku iste nestaju. Prilikom montaze bitno je da sve srafove pricvrstis dobro kako ne bi bilo zveckanja zbog vibracija.
  12. Imam filter goriva na mom ER5 i nikakvih problema nema, slavinica mi je stalno na RES.Sumnajuci u cistocu goriva ovih dana sam na jednoj od renomiranih pumpi u gradu sipao gorivo ( EURO-PREMIUM ) u plasticnu flasu i mogu vam reci da sam bio zatecen sa onim sto sam video da pliva....
  13. Pozdrav svim kolegama od novopridoslog clana, staz na dva tocka mi je oko 6 godina i do sada sam posedovao: Laverdu Formula s750, Yamahu FZR 400 rr a od pre neki dan sam vlasnik Kawasakija ER5 ( 2004 ). Zelim vam svima ugodnu i pre svega sigurnu voznju u dolazecoj sezoni. Takodje koristim priliku da zamolim kolege koji poseduju isti tip motora za savet: koje ulje da koristim ( gredacija 10w40 ) unapred zahvalan
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja