CIPURA 215 Napisano Septembar 3, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise treba mi Joskin broj ili nekog ko moze da popravi cdi od ttr-a...Hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1269 Napisano Septembar 3, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Arakisom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 3, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar se nismo culi u toku prosle nedelje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Septembar 3, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Nisi druze samnom...mozda sa drugarom sto je njegov ttr... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 4, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Neko me je zvao u vezi toga,zato mi je cudno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Septembar 4, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam...nabudzio od kineza i radi kao sat...ako kome treba besplatan savet kako,nek vice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...