Dr_gubi 7 Napisano Septembar 2, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone Battlax bt20 150/70/17 60e Michelin Anakee 2 150/70/17 60e I polovna Continental ContiTrail Attack 35e Gume su starije od tri godine i nalaze se u Bg-u, nije problem ako treba i da se posalju brzom postom ... Za cene mislim da su ok pa su stoga su i fiksne .... 064/1106998 Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su to starije od 3 godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Septembar 2, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Onoliko koliko i modeli o kojima je rec .... Nisam siguran (gume su mi na NBg-u a ja sam na Mirijevu), ako te interesuje konkretno neki model posalji pp i odgovoricu ti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Jos par komada .... zadnja cena 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Septembar 11, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Anakee2 .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...