Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce namestiti amortizer volana od suzukija tl1000s/r na SRADA bez vecih prepravki?pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 13, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u kitovima koji su različiti sa svaki motor(on povezuje amortizer i volan!) , sami amortizer je univerzalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ok,znaci najverovatnije nishta od toga,posto sam ja mislio samo da ga namestim...Ali za svaki slucaj ako neko zna,ili je probao ili slicno bilo bi super da mi javi...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je moguce ;D Imam recept za tu corbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da dobijem taj recept,treba mi hocu da pravim neku klopu ovih dana pa bi mi to bas odgovaralo.. :) :) :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da dobijem taj recept,treba mi hocu da pravim neku klopu ovih dana pa bi mi to bas odgovaralo.. :) :) :) :) :) 063/8-319-218 nazovi me sutra i dobijas formulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kakve formule jbt,nisam ja sumaher..............Salim se,aj zovem te sutra :) :) :) :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kakve formule jbt,nisam ja sumaher..............Salim se,aj zovem te sutra :) :) :) :) :) :) a mozes i odmah da me zoves ako nemas nista pametnije da radis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan AKO TI NE BUDE ODGOVARAO TAJ OD TL-A IMAM TI JA OD GSXR750 I OD 900RR.. VOŽNJA SA AMORTIZEROM JE SKROZ NEŠTO DRUGO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan AKO TI NE BUDE ODGOVARAO TAJ OD TL-A IMAM TI JA OD GSXR750 I OD 900RR.. VOŽNJA SA AMORTIZEROM JE SKROZ NEŠTO DRUGO Aj baci slike stabilizatora od tog gsxr-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZiZ 0 Napisano Novembar 16, 2007 U prolazu, 25 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan AKO TI NE BUDE ODGOVARAO TAJ OD TL-A IMAM TI JA OD GSXR750 I OD 900RR.. VOŽNJA SA AMORTIZEROM JE SKROZ NEŠTO DRUGO A koliko ti taj košta od GSXR-a 750, i od kog je to godišta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 16, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan pa jebem li ga od gsx750r 88-95.. od levog štapa do rama sa leve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 18, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da bi dobio! A volan ti bježi iz ruku zato jer ga držiš prejako! Malo opusti na rukama i neće ti bježati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni-Sasa 0 Napisano Novembar 18, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: ITALIJA(LESKOVAC-PIACENZA) Prijavi odgovor kao problematičan E bre balki hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Balki & Dzoni-Sasa, editovani su vam postovi - znate i sami zasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...