Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tog famoznog "skupa" ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bio skup ali relativno malo motora mislim da ce i ove godine tako biti ali tek 14,15 i 16 Septembar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Avgust 30, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ga naprave vikend posle Zlatibora. Onda se svi lepo spustimo na more i nastavimo provod. Zagarantovan uspeh. Ovako,jebes ga,pocinje skola,gotovi odmori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Da ali to je takozvana Sutomorska Septembarska Motorijada tako da se svake godine odrzava u Septembru stim sto se svake godine sve kasnije odrzava. Ove godine bi trebalo da bude deseta po redu koliko ja znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E al zanimljivo je ici na najgori skup na planeti, ima i to svoju car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Da trebalo bi ove godine da bude 10-ta motorijada...kako je organizator prosle godine meni obecavao i pricao da ce to biti nesto najozbiljnije do sada jer je ipak deseti susret i to treba proslaviti..i tako dalje i dalje...a na taj skup sam isao i ranijih godina 2008-2009 kad je bilo bas dosta motora i prepun kamp,medjutim radi njegovog ponasanja ljudi izbjegavaju taj skup...neznam ima li odje koji Maratonac iz Sapca...njih je bilo prije par godina sa nekim motorom koji je sklepan iz 15 motora koji je sluzio samo da se skine auspuh i da se puca iz njega...pa su ih cerali iz kampa..i cuda im radili,zvali policiju...prosle godine nije bilo nego 4-5 motora u kamp,ali se narod skupio pored kafica i u kafice ..i na kraju na defileu je bilo bas dosta motora...nece ljudi da mu davaju pare za ulaz u kamp a nista ne dobiju...mislim da se organizator zove Ivica ( onaj celavi ) smara previse sa onim megafonom na koji svakih 2 minuta sere i opominje bajkere kako da se ponasaju,,da ne turiraju,pucaju,,,svake jade...po meni los je domacin..zato mu svake godine sve manje i manje ljudi dolazi..a zali boze dobro je mijesto i lokacija... eto tako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sad vam je od sjutra u igalu novi skup pa mozda bude to zanimljivije , ima i voznje brodom i tako malo opustanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ce da bude bolje odje u Igalu nego tamo..iako je prvi skup ..uvjeren sam da ce bit kao da se godinama odrzava zato dodjite da se uziva,,odma je kamp iznad pjescane plaze..pivo,pasulj,kupanje,druzenje,voznja,brod,muzika. sta ces vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Avgust 30, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan E al zanimljivo je ici na najgori skup na planeti, ima i to svoju car Nisi ti bio u Knjazevcu proslog vikenda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 30, 2012 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svratio na skup kod Loyda u Sutomoru prosle godine , i meni je bilo ok. Nije naplacivan ulaz u kamp, nije niko vikao na razglasu , policije nije uposte bilo (do defilea ih nisam video). Na samom defileu pucaca je bilo ko i svugde po skupovima , u kampu ne. Ivan ponudio sim bajkerima koji su dosli da ostanu u kamp kolko hoce za Dz. U z sam kamp Loydov restoran sa klopom, kafic ispred, u kampu sredjena trava , umivaone , wc/i .Opustena atmosfera skroz , a ni guzve nije bilo u kampu, plaza na 20 metara od kampa , voda topla itd... Sad ... , ko sto napisah u temi sutomore moto skup 2011, nije bilo poznatih rok bendova , fatanja kobasice zubima,stunt majstora, niti izvikanih striptizeta (koje i onako vise na sipkama u svakom poznatijem kaficu), ali s obzirom da ceo skup organizuje jedan covek (Ivan Zankovic),mislim da je solidan skup a i mnogo bolji nego neki skupovi po Srbiji i sire koje organizuju citavi klubovi uz sponzorstvo gradova i naplacivanje ulaza itd... kome se ne svidja ne mora da ide a mi kojima se svidjao posecivacemo ga dok traje Yugoslavia forever 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan bio ja jednom - za stolom nas deset tačno prva tura deset piva deset eu, druga deset piva 15eu ja vatam konobara za vrat a on kaže da mu gazda naredio da poveća cenu piva i mi normalno predjemo u lokal ispod njegovog i nastavimo da pijemo pivo po 1e i zamisli gazda te terase koja je na plaži baci sigurno tri ili četiri ture lik car a taj loyd nemam reči i bio sam kad je se drao u razglas ali mi nismo bili u kampu tako da neznam o čemu je pričao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 31, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Susreta u Sutomoru ce biti 14,15,16.09.2012.tako Ivan reklamira sada po Sutomoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Susreta u Sutomoru ce biti 14,15,16.09.2012.tako Ivan reklamira sada po Sutomoru. Jel se ti to spremas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 2, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi treba zeleni karton za crnu goru ? jel mogu samo licnom kartom i saobrtacajnom a prodjem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 2, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi treba zeleni karton za crnu goru ? jel mogu samo licnom kartom i saobrtacajnom a prodjem ? Ne treba. Možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan ne treba ti zeleni karton za cg..a za bonu treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakve novosti o skupu ima li ga ili ne....glupo je ovako da se nagadja i gleda u karte,iskreno bih voleo da skupa bude ako ne boze moj bice dana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Susreta u Sutomoru ce biti 14,15,16.09.2012.tako Ivan reklamira sada po Sutomoru. Jel se ti to spremas? Ma bio sam na susretu u Herceg Novom ,a bio sam smesten u Sutomoru pa sam video reklame. Znaci sada za vikend vam je moto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan niko se nista ne izjasnjava pomalo glupo za organizatora,kako misli covek da neko dodje ako se ne napravi neka reklama ili obavestenje o skupu stvarno neodgovorno nema sta...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Slušam u poslednja dva dana reklamu za moto skup u Sutomoru za 14,15,16 -09 2012. Organizuje ga "LLOYD" Sutomore . Reklama ja na radio Baru.Pozdrav ko bude došao neka ponese kišno odelo pošto su za petak predvideli kišu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pre par dana vratio iz Sutomora svracao sam u kamp tri satora i to je sve mislim da ce da bude slab skup kao i proteklih godina ali da sam imao vise vremena ostao bi sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...