hammer 134 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje zaustavljanje iznad Lazarevog kanjona i pecina, rucak zaboravio da slikam, bio zauzet muljanjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 9, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ti prosao sa Stromom? Jel sve bilo ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Septembar 9, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat i po izlazim iz Paraćina i idem prema uključenju na autoput za niš (sa još nekoliko drugara), kad vidim nekoliko motora kako upravo idu preko nadvožnjaka iz pravca Grze prema Paraćinu. Uredno smo se pozdravili sirenima i mahanjem. Ja sam na motoru nosio zastavu. predpostavljam da je to deo "Acine ekipe" iz Grze. Pozdrav za sve učesnike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Septembar 9, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Ziko, to je bio deo ekipe koji se vracao sa bazena iz Sisevca, sreli smo se bas na kruznom toku Prodje i ova voznja, ako ste se proveli upola dobro kao ja, zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Septembar 9, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Aco zadnja dva puta sam vas posetio u domu, ovog puta smo i mi malo skitali pa nije bilo prilike. Dobro smo se proveli (pored ostalog prenoćili kod prijatelja Peđe na bagrdanskom jezeru (uz meze, piće i kupanje). imali smo prethodne večeri i lakši udes (sa mnogo sreće i uz minimalne povrede) što je bio povod za slavlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam stigao kuci, bilo je fenomenalno! Hvala Aco! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Žiko.. mi ti mahali, a svratili u Kapije Šumadije Sjajan produženi vikend.. Jagera smo navozali i nagojili i super se proveli.. Prošle godine je bilo do OO a ove još više.. Hvala Aco tebi na cimanju i trudu i hvala tvojoj ekipi koja je uspela da domaćinski ugosti razuzdane prašnjave vozače kojekakvih sokoćala.. Vidimo se i sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 9, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posle celodnevne voznje po Kucaju i Homolju konacno stigoh kuci kao i ostatak S.p. tima. Pozdrav ekipi i hvala Aci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 9, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno....a i saznao sam milion novih stvari....npr. Jager pije naj-gej pivo...od gejfruta , e plakao sam od smeha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 9, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sa kim je isao do Grze nije ni cudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Ziko, to je bio deo ekipe koji se vracao sa bazena iz Sisevca, sreli smo se bas na kruznom toku Prodje i ova voznja, ako ste se proveli upola dobro kao ja, zadovoljan sam Svaka cast Aco ! Bilo je super, hvala na gostoprimstvu i vidimo se i sledece godine da ponovimo taj tunel sto nam umace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 9, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sa kim je isao do Grze nije ni cudo! Svi smo pili gej-frut pivo ...i zamisli , prija posle off-a - na bazenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je bilo pa samim tim mora da se ponovi. Svaka cast za organizaciju. Postavite jos neku sliku, eventualno snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Acko, Super si organizovao i ove godine,,,,lepa voznja P:S. vratili smo se pre mraka ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 10, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moraću prvo neku sliku da postavim...imam puno snimaka sa vožnje, al mi neša to ne ide upload.. zna li neko kako najlakše da to uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Paaa neeee znam, nesto me dotukose ono jezero i bazen... Pretera ga Aco! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 10, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Negde na putu Ivanjica - Kraljevo...krenuli ka Grzi od Ruske...a Bimba nas vodi off-om<div><br></div><div><br><br><br>Stizemo..uhvati nas mrak, zbog pečenja u Trsteniku , ujutro ko drogirani - dok ne stigne kafa</div><div><br></div><div><br> </div> 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 10, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 10, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U prethodnom postu , je bila kafica, polazak iz doma, pauza...negde i Lazareva pećina. A sada je mostić do restorana (teneraš proverava, jel može da prođe "autobus"), reklama za valjevsko i enduraško uništavanje istog, afrikanska tintara, borsko jezero i naravno Dzej (Misa f). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ti prosao sa Stromom? Jel sve bilo ok? Prosao bez problema al sam se cvrsto namucio, osecaj je kao da sam se ceo dan rvao sa planinskim medvedom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4440 Napisano Septembar 10, 2012 Advanced Member, 1975 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se zahvalim Aci na kompletnoj organizaciji i svima na lepom druzenju, sjajni ste Nesto slika, kasnije ce biti jos: I povratak do Grze. Na poslednjoj fotki se vidi zasto nije bas najbolje voziti zadnji u grupi na izuzetno prasnjavom terenu sa podignutim vizirom U par navrata bukvalno nisam video put ispred sebe... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Počelo je još u sredu.. welkomenzi draga Jagerčino:jee: nedostajala nam je tvoja njuška baš.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kako koju okrenem.. ona još gora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...