BorisG 16 Napisano Januar 19, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Promeni mu i prednju mozes naci za 30-40e novu razlika je neopisiva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Februar 28, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Februar 28, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Navaren novi auspuh cuje se mnogo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1753 Napisano Mart 8, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda čunak. Gde si ga pazario ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Mart 8, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Preko kupujem prodajem,ukucas samo:"4t auspuh" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Malo da pokrenem temu ..Zadnje plocice izdale posle 15000km cena novih 1600din Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan I malo se farbalo Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Owl90 2 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Dubovac Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh ti je bombona I ja cu jedan takav da nabavim. Ja sada moram da mu menjam pakne i lanca i lancanike. Samo da ih nadjem negde. Moto Bane nema, kaze nece ni nabavljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan A tek kako se cuje..pakne mozes naci kod Dalibor sprint iz Temerina naz ga na +381 64 1386883 a lanac ne z kako ga Bane nema msm da se to moze lako naci u bilo kojoj moto radnji Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Jul 23, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim na satu 20000km nikad me nije ostavio Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Octobar 23, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Eo samo da se odjavim iz teme iako nije posećena nikako al nema veze.Track me sluzio extra nikad nisam imao nikakav kvar.Jeftino odrzavanje staje malo ulja manje od litre,filteri se samo ciste ne menjaju se.Prednja kocnica solidna,zadnja slaba al posluzi i ona..Sve u svemu odlican motor,ja sam mnogo naucio s njim..Prelep zvuk kad se stavi otvoren auspuh..Ako se predomisljate sto je kinez nemojte samo idite i kupite ga necete se pokajati..15000km mojih na njemu nikad me nije ostavio..eto to je to pozz kolege ja sam presao na drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alekas 0 Napisano April 22, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan cao da li neko zna gde mogu da nadjem prednji far za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...