Borkosan 611 Napisano Jul 27, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan U NS bogami mrka kapa za servis skutera.Bilo bi dobro ako neko ima preporuku da okaci ovde. Dare nam nije preko sveta ali kad zaskripi treba neko iz grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Borkosan je napisao: U NS bogami mrka kapa za servis skutera. Bilo bi dobro ako neko ima preporuku da okaci ovde. Dare nam nije preko sveta ali kad zaskripi treba neko iz grada Ma znam...ovde je bas mrka kapa.. Ma sta da mu radim...vozim ovako dok ide..kad stane videcemo sta i kako... Bilo bi mi lakse kad bi ga cuo neko ko se razume...da kaze svoje misljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 28, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisam znao ko je radio - ti ili majstor - a ti to nisi pominjao, nisam hteo da ispadnem navalentan da pitam. Ali, sad kad je vec pomenuto. Naravno! da je daleko najbolje da okrenes covek koji ti je to radio. Pa makar da on cuje preko telefona... Ovako lovimo u mutnom, a nema potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 28, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, ParadajzTurista je napisao: Kako nisam znao ko je radio - ti ili majstor - a ti to nisi pominjao, nisam hteo da ispadnem navalentan da pitam. Ali, sad kad je vec pomenuto. Naravno! da je daleko najbolje da okrenes covek koji ti je to radio. Pa makar da on cuje preko telefona... Ovako lovimo u mutnom, a nema potrebe. Ma svakako... Ako nista drugo videce kad odem na servis...caskom cu ja obrnuti tih 5000km.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 28, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ti, naravno, mozes kako 'oces, al' ja ne bih cekao servis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 28, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa slao sam mu snimke, kaze tako treba... Meni nesto ne ide u glavu da Piaggio napravi skuter koji pritom postane bestseler....a da treba tako da krklja.. Ni najgori kinezi koje sam imao prilike da vozim nisu ispustali takve zvuke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 28, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaaaaaaaa.. majstor kaze tako treba.. A, pa onda ok.. ne bih se ja tu dalje mesao.. sigurno da majstor - pogotovo onaj koji je to licno radio - zna bolje od mene. Ti, ako bas sumnjas, onda ti je najbolje da stanes kod bilo kog majstora u ns, cisto da cuje na 10 sekundi.. pa tek ako se njemu nesto ucini sumnjvim, da se vidi sta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 28, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Tako je najpametnije.. Potpuno si upravu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11014 Napisano Jul 28, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana su vrucine 36 u ladu,na skuterovoj tabli pokazuje 40c.Problem je sledeci i javio se danas prvi put,doduse nisam vozio po ovakvim vrucinama,lagana voznja 80-90,samo izgubi snagu kao da je prestao dovod goriva.Nivo goriva u rezervoaru 3/4.U dva maxa se desilo,sumnjam na pumpu goriva.E sad pitanje dal je normalno da pumpa goriva trokira na visokim temperaturama..Po dolasku kuci nalio sam dgorivo do vrha,sutra temperature kao danas pa da probam. ps.Moj skuter ima 278ccm ,ali je konstrukciski slican onom od 244ccm ie. Promenio Jul 28, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Jul 28, 2021 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan I moj je 300 turer, ista masina, poznati su po losim pumpama za gorivo. Mada, simptom pumpe je da prestane sa radom kad se pregrije. Mozda ima i drugih simptoma, nisam strucan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11014 Napisano Jul 28, 2021 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na nizim temperaturama sve je bilo ok,do danas kad je malo toplije i nije pun rezervoar,samo 3/4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Jul 29, 2021 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od gorih za rad..... plastike, uklapanje, zabice metalne drze jako, tanka plastika... uzas za rasklapanje. Cezarpa Moze te svasta zezati, za pocetak kreni od napona i stanja baterije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11014 Napisano Jul 30, 2021 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Merio napon ugasen skuter 12,44v.U voznji 14,2v,14,4v,ponekad na kratko 14,6v.Akumulator star oko dve godine,dopunjavan proletos,jel zreo za zamenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Jul 30, 2021 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi rekao da je za zamenu, deluje sve Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stoimenov 3 Napisano Jul 31, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Satelis, ako bi mogao nekako da me kontaktiraš, imam problem sa Apriliom Atlantic 500, ne pali mi ventilator. U vožnji je sve ok, temperatura zakuca na sredinu, ali ako je neka gužva u gradu, kreće da je diže, a od ventilatora ni traga ni glasa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Stoimenov je napisao: Satelis, ako bi mogao nekako da me kontaktiraš, imam problem sa Apriliom Atlantic 500, ne pali mi ventilator. U vožnji je sve ok, temperatura zakuca na sredinu, ali ako je neka gužva u gradu, kreće da je diže, a od ventilatora ni traga ni glasa.... Zaglavio ti se, promeni ventilator, hoce od ceste gradske voznje, meni se tondesilo, kako skines tako vratis polovan 25€, moze biti i do termostata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stoimenov 3 Napisano Jul 31, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Vule Gilera said: Zaglavio ti se, promeni ventilator, hoce od ceste gradske voznje, meni se tondesilo, kako skines tako vratis polovan 25€, moze biti i do termostata! Hvala na informaciji... pretpostavljam da je termostat, kontaktira sam Satelis-a pa bih ga radije oterao kod njega. Kako bih mogao da proverim da li je do termostata, ima neka fora da se greje...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 31, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Satelis i znam da me nisi nista pitao, al' imam isti agregat. Naravno da ce da je dize po guzvi, a ventilator mi se pali teka na tri crte pred crveno, tako da po meni deluje da je (po ovom sturom opisu) sve ok. AKO se ne pali a kazaljka je u crvenom, e to je ozbiljan problem. Svakako proveri nivo tecnosti. edit. ima fora da se greje, al' ako nisi vican oko skutera ili nisi nikad radio, predlazem ti da ga pogleda majstor. Zbog sitnice (oko sistema hladjenja) mozes da mu napravis stetu od 300-400e. Promenio Jul 31, 2021 član ParadajzTurista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 13, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz,prodao sam danas Bev.Istice reg . 29. 8.Trosi pomalo ulje.Otisao mi amortizer zadnji lijevi.Cuje se nesto.iz prenosa,melje.Guma zadnja za mjenjanje.Presao sam oko 1000 km,islikao se ..Pao sam jedno 150 e ali ok.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buckoM 18 Napisano Avgust 13, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: Beverly 250 S Prijavi odgovor kao problematičan @alagor2000@gmail.com posto nisi hteo da se cimas da ga dovedes u pristojno stanje, hteo sam ti to predložiti jos davno. U mom slučaju... Došlo (krajnje) vreme da menjam gume na bevu. Svaka im čast sta su izdrzale, ali to u drugoj temi. Skinuo točkove. Prednji prema rečima drugih ima u sebi 3 ležaja, ne znam kako to rasklopiti dalje. Zadnji točak nema u sebi nista. Međutim, u traverzni ima 1 lezaj, iza zadnjeg točka u kućištu diferencijala se nalazi 1 ležaj i semering. Kad sam vec tu, ajde i to da zamenim. Rasklopio diferencijal, a unutra jos 3 + 1 lezaj. Ljudi, kako se ovi ležajevi vade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 14, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Trosi mi ulje. Eni ride scooter oil 10-40. Sad,mozda je do ulja?! Nije puno, za jedno 300-400 km spadne sa max na min. Prenos?! Ko zna sta je u njemu?! Zdravo Bevko i sa srecom ti bilo. Na proljece cemo da vidimo sta i kako. Provozao sam se maloOve god. Taman...Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11014 Napisano Avgust 14, 2021 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije puno?Nesme nista da trosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, buckoM je napisao: @alagor2000@gmail.com posto nisi hteo da se cimas da ga dovedes u pristojno stanje, hteo sam ti to predložiti jos davno. U mom slučaju... Došlo (krajnje) vreme da menjam gume na bevu. Svaka im čast sta su izdrzale, ali to u drugoj temi. Skinuo točkove. Prednji prema rečima drugih ima u sebi 3 ležaja, ne znam kako to rasklopiti dalje. Zadnji točak nema u sebi nista. Međutim, u traverzni ima 1 lezaj, iza zadnjeg točka u kućištu diferencijala se nalazi 1 ležaj i semering. Kad sam vec tu, ajde i to da zamenim. Rasklopio diferencijal, a unutra jos 3 + 1 lezaj. Ljudi, kako se ovi ležajevi vade? Ima poseban alat za vadjenje lezajeva iz "mrtve" rupe... Ima na YouTube video kako mozes sam da ga napravis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, alagor2000@gmail.com je napisao: Trosi mi ulje. Eni ride scooter oil 10-40. Sad,mozda je do ulja?! Nije puno, za jedno 300-400 km spadne sa max na min. Prenos?! Ko zna sta je u njemu?! Zdravo Bevko i sa srecom ti bilo. Na proljece cemo da vidimo sta i kako. Provozao sam se malo Ove god. Taman... Sent from my M2101K7AG using Tapatalk A koliko je presao taj skut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 14, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan A koliko je presao taj skut?45000 km.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...