FatBastard 0 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, potrebna mi je pomoć oko odluke! Naime, naleteh na ekser pre jedno tri meseca,i pošto je već trebalo da se skida točak odlučim ja da promenim i spoljašnju i unutrašnju gumu... Međutim, od guma u tom trenutku nađem samo Pirelli Route MT66... I stavim ja tu gumu... U međuvremenu pronađem neke kritike na pomenutu gumu, i sad me zanima da li prednju da stavim istu ili da uzmem Michelin ili Dunlop? Takođe, nikad nisam ni vozio sa dve različite gume? Koliko to utiče na vožnju? Ako ima neko iz prve ruke da mi da savet bio bih mu jako zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupio motor na njemu su bile Mt66 namontirane vec,ali pri kraju.Zadnja Izgurala oko 4-5000 km i zamenio sa heidenau k65,prednja ostala MT66. Kad sam probao prvi put posle montaze utisci su bili dobri. Lakse upada u krivinu. Sad vozim sa razlicitim gumama i nikakvih problema nemam. Mislim da je bitno samo da gume nisu celave i starijeg dot-a,tesko da ces primetiti neku razliku ako su razlicite,posebno zbog klase motora koju vozis. Naravno bitno je i da je guma kvalitetna,meni na primer mokra signalizaija na putu,linije i pesacki prelazi pretstavljaju mali problem,hoce zadnja malo da otklizne ali nista drasticno. Edit: Pogledaj i ovaj link trebalo bi da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...