boki.64 1949 Napisano Avgust 24, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete na ovaj trend? Sada skoro svaki proizvodjac (koji drzi do svog imena) ima u asortimanu barem jedan model "modularne kacige". Ovo je ponuda cuvene firme SUOMY, zove se 3Logy. http://www.google.co...iw=1920&bih=955 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 24, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Večita dilema, šta je bolje hi-fi centar ili stub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Avgust 24, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan IJa imam givi Xzero1 kacigu isto 17u1. Mislim da je cisto letnja kaciga,bucna je lepo. Ja sam se u pocetku brinuo da li u slucaju pada brada izdrzava ali sam gledao testove te kacige i video da ima dobre karakteristike. Kao gradska letnje kaciga je odlicna i pametniji izbor od jet kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Jedini lošiji izbor od jet kacige je ne nositi kacigu Inače ove modularne kacige prvi put vidim, misli da će lepo da se probiju na tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Avgust 24, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Večita dilema, šta je bolje hi-fi centar ili stub Ma nije tema sta je bolje, jer svi znamo sta je bolje, ono sto je skuplje, jel tako , nego sta mislite o ovim kacigama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 24, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu full face i jednu jet kacigu i to mi završava posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam bio ljubitelj tih 100 in 1 napravica... Prvi "muliti funkcionalni uredjaj" koji sam imao je gitarski procesor ZOOM 2020. Sto bi Balesevic rek'o: "sve je im'o, nista im'o nije"... Svi su efekti radili, a ni jedan, osim mozda delay-a, kako valja. Na kraju sam presao na pedale. Imam ih 7 i sve radi i cuje se ko sat. Imao sam neki Panasonic-ov muzicki stub. Dabl dek, sarzer za 5 CD-ova, radio stanice, ludila... Na kraju, zavrsih s Tehnics-ovom komponentom. Prva kaciga koju sam imao mi je bila flip-ap. Posle mesec dana sam skapirao da mi ispod nje nije nista prijatnije nego ispod ful fejs, pa sam preso na FF. Ne kazem da su lose, samo su meni neprivlacne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Avgust 25, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne, od firme HJC, model se zove IS-MULTI. http://www.hjc-europe.eu/en/hjc/helmets/multi-helmets/is-multi/all-in-1/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 25, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prvi "muliti funkcionalni uredjaj" koji sam imao je gitarski procesor ZOOM 2020. Sto bi Balesevic rek'o: "sve je im'o, nista im'o nije"... Svi su efekti radili, a ni jedan, osim mozda delay-a, kako valja. Na kraju sam presao na pedale. Imam ih 7 i sve radi i cuje se ko sat. Ali nije ni svaki multipraktik isti - recimo, ja sam toliko bio zadovoljan sa V-Amp2 i Line6 POD2 da mi vise ni jedna pedala nije trebala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se! Pazi, sto se mene tice, svi ti procesori(u nekoj srednjoj klasi) su kul, u sobi, ALI. Odes na prvu probu i ako imas jos jednu gitaru u bendu i ako taj gitarista koristi obicnog Marshall Gov'nor-a ili DS1, nema te nigde u mixu, narocito DIST i OD efekti. O svirci u klubu necu ni da pricam, samo pravis buku a ni jedna kvinta ti se ne cuje. Naravno, ima i dobrih i kvalitetnih procesora koji sjajno sluze na svirkama, ali to koooosta. Ruku na srce, nije ni sva digitalija losa. Meni su se, recimo, bolje pokazali digitalni nego analogni delay efekti, ali to je vec za neku drugu temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se! Pazi, sto se mene tice, svi ti procesori(u nekoj srednjoj klasi) su kul, u sobi, ALI. Odes na prvu probu i ako imas jos jednu gitaru u bendu i ako taj gitarista koristi obicnog Marshall Gov'nor-a ili DS1, nema te nigde u mixu, narocito DIST i OD efekti. O svirci u klubu necu ni da pricam, samo pravis buku a ni jedna kvinta ti se ne cuje. Naravno, ima i dobrih i kvalitetnih procesora koji sjajno sluze na svirkama, ali to koooosta. Ruku na srce, nije ni sva digitalija losa. Meni su se, recimo, bolje pokazali digitalni nego analogni delay efekti, ali to je vec za neku drugu temu! Samo je cekao da iskaze svoje muzicko umece! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahhah! Imas plus za ovo! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...kako ono beše naslov teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bivši (bukvalno) vlasnik jednog od mojih motora se zaklao na jednu ovakvu novatoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Caberg ima HYPERX, koja je po meni najlepsa od svih ponudjenih Evo kakva je: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Caberg ima HYPERX, koja je po meni najlepsa od svih ponudjenih Extra izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ove sto postavi boki.64 mi deluju lepo pa i zanimljivo,ne uobičajeno.Ništa od toga nisam uživo video tako da ništa drugo nebi mogao komentarisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 26, 2012 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=215001 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=215001 Koliko vidim, ova sto si je postavio mije Modularna, vec obicna Flip-up. A, ova jeste: http://www.nolanhelmets.com/n43trilogyncom.htm Ili ova: http://www.cyberscooter.it/2009/index.php?option=com_content&view=article&id=3606:nolanr-n71&Itemid=30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/...artnr_gr=215001 Koliko vidim, ova sto si je postavio mije Modularna, vec obicna Flip-up. A, ova jeste: http://www.nolanhelm...trilogyncom.htm Ili ova: http://www.cyberscoo...r-n71&Itemid=30 Boki, kod Caberga se skoro od svih Flip-Up kaciga moze napraviti i Jet kaciga... ( Jusstisimo GT, Sintessi...mozda i Konda) e sad , da li je to modularna kaciga ili ne..to ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete na ovaj trend? Pre par meseci sam pruzao prvu pomoc devojci koja je pala sa skutera kad ju je udario auto. Imala je jet kacigu. Pala je glavom na napred, udarila bradom o asfalt, odrala skroz taj deo, majca krvava ispod brade. Previo sam joj bradu sterilnom gazom, posto je povrsina povrede bila prilicno velika i zavio sve to da koliko-toliko zastitim dok ne dodje hitna pomoc.. Moje misljenje o ovom trendu - je da je to nebuloza, kao i bilo kakva kaciga koja nema prednji deo. Shuberth ima model J1 koji mi deluje kao prihvatljivo resenje, jer je u pitanju jet kaciga koja ima stitnik brade u vidu metalne (valjda?) sipke, ali je cena previsoka za to sto nudi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, kod Caberga se skoro od svih Flip-Up kaciga moze napraviti i Jet kaciga... ( Jusstisimo GT, Sintessi...mozda i Konda) e sad , da li je to modularna kaciga ili ne..to ne znam. Hm, nisam znao, verovatno je i to neka slicna sorta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/...artnr_gr=215001 Koliko vidim, ova sto si je postavio mije Modularna, vec obicna Flip-up. A, ova jeste: http://www.nolanhelm...trilogyncom.htm Ili ova: http://www.cyberscoo...r-n71&Itemid=30 Ajd da budem fin pogledaj opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pih majku mu, tu poslednju sliku sam prevideo, jer se na prethodnim nigde ne vidi ni naznaka da se zastita za bradu skida. PS. Nego da te pitam, jel bolelo? Ajd da budem fin pogledaj opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan HYPERX stvarno odlicno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...