Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki DR 125

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125

Paa ovako...:D od skora sam vlasnik suzukija DR 125, 1997.godiste. S obzirom da je star, trebace mi pomoc oko kupovine rezervnih delova pa se nadam da cu dobiti adekvatnu pomoc od kolega na ovom forumu :) Trenutno su mi potrebna oba zupcanika, sajla za kvacilo i zadnji paknovi(na prednjem tocku su diskovi) :) Ukoliko znate gde mogu kupiti sve to i koliko kosta ili neki kontakt :) I odgovaralo bi mi da 'nakacim' na njega kofer pa ako neko ima iskustva, sugestije bi bile dobrodosle :) hvala unapred :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Probaj u Gevari prvo, zovi i pitaj. Imas jos radnji po Beogradu. U krajnjem slucaju zovi Euro Sumar i pitaj njih. Znam da su za stare Suzukijeve automobile imali sve delove kapiram da imaju i za motore posto su licencirani serviseri Suzukijevih vozila.

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125

fruitcake, hvala na informaciji, u guevari sam nasao dosta toga :) kupio sam lancanike, lanac, migavce(koji su se oklembesili xD) i jednu svecicu, da se nadje pri ruci :)

e sad, da li moze da se javi neko ko poseduje ovaj motor i da mi kaze duzinu sajle i ako je potrebna jos neka informacija posto motor nije kod mene ili mozda Boban sajla to vec zna? :) takodje, nisam nasao paknove mada cu pozvati eurosumar da pitam njih koji je model pa ako ima u guevari da uzmem :) da li znate jos neku prodavnicu gde bih to mogao da kupim, bojim se da idem u eurosumar, sve mislim da ce me odrati od para :/ Hvala! :)

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Mislim da mozes da posaljes mejl adresiran na servis eurosumara sa spiskom onoga sto ti treba i neka ti posalju cene. Meni su odgovorili za kola u roku jednog dana.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja