VPetar 147 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Paa ovako... od skora sam vlasnik suzukija DR 125, 1997.godiste. S obzirom da je star, trebace mi pomoc oko kupovine rezervnih delova pa se nadam da cu dobiti adekvatnu pomoc od kolega na ovom forumu Trenutno su mi potrebna oba zupcanika, sajla za kvacilo i zadnji paknovi(na prednjem tocku su diskovi) Ukoliko znate gde mogu kupiti sve to i koliko kosta ili neki kontakt I odgovaralo bi mi da 'nakacim' na njega kofer pa ako neko ima iskustva, sugestije bi bile dobrodosle hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 25, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Gevari prvo, zovi i pitaj. Imas jos radnji po Beogradu. U krajnjem slucaju zovi Euro Sumar i pitaj njih. Znam da su za stare Suzukijeve automobile imali sve delove kapiram da imaju i za motore posto su licencirani serviseri Suzukijevih vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan fruitcake, hvala na informaciji, u guevari sam nasao dosta toga kupio sam lancanike, lanac, migavce(koji su se oklembesili xD) i jednu svecicu, da se nadje pri ruci e sad, da li moze da se javi neko ko poseduje ovaj motor i da mi kaze duzinu sajle i ako je potrebna jos neka informacija posto motor nije kod mene ili mozda Boban sajla to vec zna? takodje, nisam nasao paknove mada cu pozvati eurosumar da pitam njih koji je model pa ako ima u guevari da uzmem da li znate jos neku prodavnicu gde bih to mogao da kupim, bojim se da idem u eurosumar, sve mislim da ce me odrati od para Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 29, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mozes da posaljes mejl adresiran na servis eurosumara sa spiskom onoga sto ti treba i neka ti posalju cene. Meni su odgovorili za kola u roku jednog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Octobar 14, 2012 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Saleta iz Trstenika 037 715 130 ili 3-T racing oni su ovlasceni za suzuki motore http://www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...