sejn 17 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malih izmena,nadam se na bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 22, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan 2000-2004 god. jel da? Lepo izgleda, posto je bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 22, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, sa srecom da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ki lutka Pozdrav kolega - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Motor je 2000g za sad sam jako zadovoljan,poprilicno se razlikuje od TA 94g koji sam predhodno vozio.Izisao me nesto preko 3000 dok sam uradio sve sto je trebalo,prednje plocice,ulje filteri,registracija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i u zdravlju ga vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan čini mi se da mu je potrebno jedno poliranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan čini mi se da mu je potrebno jedno poliranje Dok ja stobom to dogovorim,moda prolazi jbm-te u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...