Ljuti 23 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima , Imamo situaciju sa supruginim Beverlijem 250 Turer , godiste 2010. Ugasio se prvi put pre par dana prilikom stajanja na semaforu pri davanju gasa da se nastavi sa voznjom posle stajanja na crvenom svetlu ... Ostavljen u garazhi , nakon par sati upalio normalno , ujutru oteran na servis kazhu komp neprijavljije nishta , vozikan u servisu , radio normalno .. Preuzet iz servisa vozikan par dana bez problema ... Danas pri jednoj kratkoj turici , oko 30 km , stali smo na kafu ispred kafanice jedne , supruga je ugasila motor , kafanche nije radilo , hajd da nastavimo motor upali ali chim je pipnut gas ugasio se ... Sednem odmah na motorche , zaverglam , upali ali chim sam pipnuo gas ugasio se .. Par puta josh je zavrteo ali ista situacija , pipnes gas ugasi se momentalno .. Nakon toga nije hteo da upali , samo verglanje , subjektivno , na osnovu zvuka , kao da ima prezasicenu smesu .. sto nemora da znachi ali tako zvuchi pri vreglanju .. OStavljen na parkingu dva sata , nakon toga upalio, dovezen nazad kuci tih 25 - 30 km , ja ga preuzeo , maltretirao po gradu , radio je recimo normalno ... kao sto napomenuh subjektivni utisak pri vecerasnjoj voznji je da je na oko 80 - 90 % snage , tako i poteze a kao sto rekoh subjektivni utisak je da neprima lepo gas , nije agilan koliko je bio ... Iza motora pri paljennju , voznji i nakon viznje se neoseca benzin , mozda malo ali moguce je jer sam ga maltretirao , predpostavljam da bi se kod svakog osecela chorba nakom maltreta ... Ono sto je josh bitno napomenuti je da je prilikom oba gasenja temperatura bila prilichno visoka , oko 37 - 39 C , prvo gasenje je bilo u gradu drugo danas nakon opushtene voznje otvorenim regionalnim putem i skreetanja u seoce na fuka ... Nadam se da ce neko imati ideju sta mu je , obzirom da isti motori idu i u vespe 250 GT , GTS i ostale Piaggio grupa proizvode sa motorom 250 ccm ... Ukoliko ima dodatnih pitanjaca samo napred ... Ljuti .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan postoji problem sa pumpom za gorivo na tim motorima, i piaggio je to menjao u garantnom roku. simptomi su takvi kao što si ih ti opisao. ugrađivana je jedna serija kineskih pumpi koje su vrlo brzo crkavale. proveri da nije to u pitanju. trebalo bi da mogu da ti kažu po broju šasije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam i ja video na tom modelu isti problem.pumpa za gorivo,made in china. Kad je zagrejan motor nije hteo da pali... Pumpa je zamenjena i beverli je išao posle odlično... Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...