zzeljko 21 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Zasto da ne?! ;D Skije vam zapravo nisu ni potrebne, ako imate motor! ;D Jos ako motor nije predvidjen za ovakve uslove, kao sto moj nije, eto lude zabave! Ne znam sta me je jutros nateralo da odem na Divcibare, ali svakako se nisam pokajao. Naprotiv, jos uvek ne mogu da skinem ovaj glupavi kez sa lica... ;D Zabavno je bilo videti ljude koji me cudno gledaju. Jedan me je zaustavio da me pita jel mi hladno, drugi je svirao iz auta ko lud i vikao: Svaka tebi cast brate! Jedna zena se namrgodjeno krstila, dok sam pokusavao da ivzucem motor iz snega pored puta gde sam stao da udisem vazduh... Snega nema na samom putu ako se penjete na Divcibare od Valjeva preko Kaone, ali je asfalt mokar i ima puno peska. Vracao sam se sa druge strane i dok se spustate prema Mionici, tu vec ima snega i po asfaltu. Uz veoma opreznu voznju, ovo vam stvarno moze ulepsati zivot! ;D ;D ;D Nemam puno fotki, posto sam se veci deo puta borio da zadrzim motor u vertikalnom polozaju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Novembar 11, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan KRALJU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Novembar 11, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan P :)a lepo bogami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan A ja kao ono imam enduro... stidim se Lijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan A ja kao ono imam enduro... stidim se Lijepo Nemoj da se stidis, nego sedi na njega i pravac Durmitor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 11, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,vi ste moji ljudu ;D sad mi je mnogo lakse kad znam da nisam sam na ovom svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8654 Napisano Novembar 13, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a ja jutros dovezao ortaku motor iz indjije, svi mi rekli da sam lud. Treba da im polazem ovo, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju imas mnogo lep motor, uzivaj na njemu svakim danom! Kojom si rutom isao? Koliko ti je trebalo do tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, pravi si motomudic :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 20, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Slika za poster! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...