dzolaja 89 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ovaj moj otisao u aut hteo sam da narucim iz louisa ovako nesto e sad ne znam da li je ovo skroz otvoren auspuh ili ... ??? da ne bude previse bucan , i da li neko kod nas pravi auspuhe kao sto je ovaj ili slican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda a verujem da se jos bolje cuje :o , jer to rucni rad nekog naseg coveka ili ... i gde ima da se nabavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima gde ima to i koja je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 14, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ribolovac koji je domet ovog RPG-a? :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ribolovac koji je domet ovog RPG-a? :o ;D [/quotePa za 150 evrica i manji dogovor moze da stigne u bilo koji kraj nase zemlje ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi ljudi ,zvao sam i batu sportauspuff i kockarevica u beogradu i jos par ljudi i niko nece da se zamajava sa jednostavne dve hromirane cevi,stvarno ne vidim u cemu je problem,ako imate nekog u BG da mi preporucite pricajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan da je sabac mogao bi ti pomoci,ali bg,jbg ne znam :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ovako planiram da odem do NS zbog auspuha, pa mi ne bi bio ni problem da skoknem do Sapca,ako mogu sve da zavrsim za dan ,jel moze neka okvirna cena ili broj telefona servisa ili tebe sve jedno,i da li moze nedeljom posto radim 6 dana u nedelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje imam par ovakvih u super ocuvanom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP ali mi nisi odgovorio,da interesuje me i kolika je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ima par servisa u sapcu koji rade pravljenje auspuha za kola,savijaju cevi,a voljni su i da rade druge stvari za pare,problem je sto rade od prohroma valjda (ispravi me ako gresim) nema takav sjaja kako ti na slici ali moze da se ispolira pa bude ok,a moze da se hromira,i problem je sto ne rade nedeljom.ako nista ne uradis javi mi pa cu ja otici i dogovoriti se sa njima.samo mi reci sta ti tacno zelis i kako zelis da izgleda,mere....ne bi trebalo da bude skupo.imas i u louis katalogu lepih do 40e,mogu i to da ti pomognem da nabavis (ne brini,po ceni iz kataloga) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To sto si gledao u louisu su skroz otvoreni i jako bucni ( ali takva je i cena) za nesto ozbiljnije za tvoj motor moras da izdvojis oko 150-200e , a te iz louisa kostaju ispod 50e po komadu. Moj prijatelj ih je montirao na motor i posle prvog putovanja ih je skinuo, ako te zanimaju bas takvi on ih prodaje za 50e par . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...