Tarmix 22 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kao sto naslov kaze, treba mi slavina za gorivo za Bandita GSF 600N, 1999 godiste. Ako neko ima ponudu, moze da mi poslaje mailom preko foruma. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja al ajd za svaki slucaj daj sliku da uporedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru. ovako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost nemam takvu,ali okreni ovaj broj,covek ima sigurno 063636156 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Avgust 24, 2012 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Javi se pa svrati da ti to sredim pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Februar 19 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, meni je potrebna za bandit 600 2004, predhodni vlasnik je stavio manju i sad se motor malo zagusi na oko 6 hiljada obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 20 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Aleksandar0102 said: Pozdrav, meni je potrebna za bandit 600 2004, predhodni vlasnik je stavio manju i sad se motor malo zagusi na oko 6 hiljada obrtaja Nije do slavine ...da je mali protok imao bi i na vecim obrtajima problem usled nedostatka goriva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Februar 20 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je filter vazduha, 2 god nije menjan i predjeno je nekih 6k od kad ga je menjao tako da to cu sutra da menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...