red_alert 16 Napisano Avgust 14, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ko sto naslov kaze prodajem ili menjam (uz moju doplatu za drugi motor ) motor je 96 godiste na mom imenu registrovan ima ulaganja tu i tamo lanac i lancanici , i da se stelnu karburatori ,, to je sve od ulaganja , cena je 1800 e zamena dolazi u obzir sa mojom doplatom , u obzir dolazi samo R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi neku sliku samo,vecina ljudi jednostavno preskoci oglas kad vidi da nema slike,nista im ne privuce paznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 14, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan evo slike a telefon je 0638393777 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 17, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan dal je tolko ruzan motor ili neznam sta je u pitanju pa niko nece ... juce stavljeni novi karburatori ,kablovi ,lager u viljusci ,lanac i lancanici .. a da i prednja felna promenjena : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 26, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim oglas i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 8, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan moguca korekcija cene ili neka zamena ko ima nek ponudi nesto pa cemo da vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 31, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim oglas i dalje je motor na prodaju cena podlozna dogovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 13, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan refresh jos uvek na prodaju, moze i zamena uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Maj 26, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan refresh i dalje na prodaju ili zamena uz moju doplatu cena 1600e + registrovan do sledece god u ovo vreme ide i tnk torba + uz dogovor ide carbtune pro i alpinestars rukavice telefon 0658468574 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1757 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1492 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sta se to dogodilo sa ramom na tom motociklu? Izgleda na fotkama kao da je naprso sa obe strane po polovini... Ili je mozda takva senka na fotografijama? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Maj 26, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan takav je kupljen ko je sta radio neznam ali motor niti vuce niti mu to nesto smeta jel licno ja ga vozim i to ostije i zasad nikakvih problema nisam imao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Maj 26, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan to je senka ram nije prsao nigde ja ga vozim motor je kupljen sa varom na jednoj strani ali niti vuce niti mu to smeta ja ga vozim takvog vec 2 sezone i nisam imao problema nikad heheh sad sam i ja video to sto kazes nije pukao nigde senka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...