doda 127 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Narode bajkerski,jel neko zna nesto o ovom motoru sem sto pise u specifikacijama i u testu u Moto Pulsu?? Jel neko ima ovo,mozda vozio ,utisci? Ajde,molim vas,postoji neka mogucnost da .....( ajd da ne baksuziram). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je svojevremeno test tog motora u Moto magazinu. Suma sumarum, uštinuti i ispeglani hornet 600 sa vizirom. Kolko para toliko i muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1741 Napisano Novembar 10, 2007 Drug član, 829 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam cbf 1000 07g smo reci hvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Novembar 18, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam samo u N varilanti. Mislim da nema sta da ti neko prica o njemu price,sedi na njega i sve ce ti se samo kasti.Motor je toliko lagan za voznju da bi ga pozele osvako.Pa tu je i ABS pa stelovanje sedista itd... Po meni to je univerzalni motor, koi se odlicno pnasa po gradu i gradskim guzvama a isto tako i na otvorenom putu to jest po krivinama.Agregat je poznati HORNETOV samo malo ustrojen.Ako te nesto konkretno interesuje pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 18, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga probao i super mi je. Sto kaze Bozo, toliko je lak za voznju da sam imao utisak kao da sam na bajsu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...