Saler 1571 Napisano Avgust 20, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što su svi koji su bili napisali da je bilo odlično, i da niko ne može imati nikakvu realnu manu.Čivija dve godine za redom uzima titulu za najbrojniji klub u Mužlji i kako stvari stoje uzećemo je i sledeće godine.Jer ekipa koja dolazi u Mužlju svake godine je sve brojnija.Svaka čast domaćini i ove godine ćete imati naš glas za najbolji skup u MAS-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci ,a da sve lepo vec nije receno, R.F. veliki prijatelji i domacini kao i uvek,hvala vam na svemu i do sledeceg druzenja veliki pozdrav od Pedje i MK Crna Reka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Road Flyersi...nezaboravno druženje kao i uvek....zbog takvih ljudi vredi obilaziti skupove...čast mi je što se znamo. I Štef i Alenka su oduševljeni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Neko se igrao sa putokazima u Eckoj (onima na putu) ili se to samo meni cini??? Nije kritika (zaista je sve bilo super) samo me zanima dali se jos neko pogubio u Eckoj prateci znakove po putu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1299 Napisano Avgust 21, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Neko se igrao sa putokazima u Eckoj (onima na putu) ili se to samo meni cini??? Nije kritika (zaista je sve bilo super) samo me zanima dali se jos neko pogubio u Eckoj prateci znakove po putu??? A šta si uopšte tražio u Ečici, proletiš kroz (pored) Stajićeva i kako te (glavni) put nosi obilaziš komplet Ečku sa njene desne strane i posle toga upadaš u Zrenjanin , e tu već nije svejedno kuda ćeš mada nije nikakav problem. OFF : ja obožavam da se vozam kroz Ečku iz prostog razloga što imaju jednu staru rampu od napuštenog mlina a to je dušu dalo za skakanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno je to kako je neko zavrsio u Eckoj a nije isao oko nje... U glavnom putokazi po putu u Eckoj nisu vodili na moto skup vec su te vozali po Eckoj u tome je poenta cele price... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan Sada bas sumiram utiske iz ove sezine.Vas skup je svake godine sve bolji a zelja da se bajkeri nezaboravno provedu u Muzlji svake godine je sve jaca.Dolazim sigurno i 2013. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...