roadflyers 2 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo Vas ! Vidimo se na već poznatoj lokaciji . Veliki Pozdrav MK ROAD FLYERS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Ни ове године не пропуштам, један од најбољих скупова! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno... Samo imam jedno pitanje, u cetvrtak pise da nastupa Playboy, pa me interesuje da li je to beogradska grupa Playboy koja je juce nstupala na Beerfestu ili je neki drugi bend istog imena. Hvala unapred i vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Avgust 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čivija dolazi sigurno i sve je već dogovoreno.Mi smo i na sastanku MAS-a glasali da su Road Flayersi prošle godine napravili najbolji skup.Pozdrav i sretne pripreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno... Samo imam jedno pitanje, u cetvrtak pise da nastupa Playboy, pa me interesuje da li je to beogradska grupa Playboy koja je juce nstupala na Beerfestu ili je neki drugi bend istog imena. Hvala unapred i vidimo se. 99% mislim da nisu iz beograda vec iz Novog Beceja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Naravno MK Crna Reka obavezno dolazi,pozdrav braci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno... Samo imam jedno pitanje, u cetvrtak pise da nastupa Playboy, pa me interesuje da li je to beogradska grupa Playboy koja je juce nstupala na Beerfestu ili je neki drugi bend istog imena. Hvala unapred i vidimo se. 99% mislim da nisu iz beograda vec iz Novog Beceja.. Из Новог Бечеја су! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadflyers 2 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan PLAYBOY je iz Beceja , oni danas sviraju . Pripreme su pri zavrsetku .... Prvi bajkeri su vec stigli Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadflyers 2 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam bila do kluba, bajkeri polako pristizu . Polako se priprema i riblja corba za veceru. Veceras sviraju Playboy i X Faktor ... upad danas free za sve ! Pozz Ella Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan MK FRUSKA GORA Irig na zalost nece moci da prisustvuje skupu...zeni nam se jedan clan pa moramo u svatove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadflyers 2 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo bajkeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanxx 3 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan mk>>ROMANIJSKI SOKO<< dolazi i ove godine vidimo se braco u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan kolega Jager stiže iz Slovenije na vaš skup....ja nažalost tek u nedelju krečem na godišnji....pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Avgust 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čivijina predhodnica je već stigla.Ostatak stiže sutra popodne.Vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riders021 5 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao i svake godine dolazimo i sutra a neki prekosutra :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadflyers 2 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako se pripremamo i na danasnji dan ... Ocekujemo vas na dobru veceru i na dobru zabavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan 4 clana MK Kula bili sinoc i odusevili se. Sve odlicno, poseta, organizacija, paprikas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadflyers 2 Napisano Avgust 18, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala Danas je na meniju stari dobri bajkerski pasulj .... defile, igre ... muzika ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Neko se igrao sa putokazima u Eckoj (onima na putu) ili se to samo meni cini??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 19, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Uh,ovoliku posecenost pozeleo bi svaki klub na svom moto susretu..sta reci osim SVAKA CASTA DOMACINI bilo je odlicno!Sve je super organizovano,posebno klopa koja se sluzila do kasnih sata! :takoje: Pozdrav od Novobecejeca,vidimo se i sledece godine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 19, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Road Flyersi kao i uvek na visini zadatka. Skup odlican, usluga i gostoprimstvo jos bolje. Veliki pozdrav od Warriorsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadflyers 2 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su dosli na moto skup Nadamo se da ste se lepo proveli i da cete doci i sledece godine. Veliki pozdrav od MK ROAD FLYERS-a !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...