joker-ns 76 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim poslom u Beograd na 11 dana, počevši od petka 10.avgusta (BEER FEST), pa bi mi mnogo znacilo da svog ljubimca u noćnim časovima ostavim na sigurno mesto. Ako neko zna da ima da se iznajmi neki prostor, podeli garaža za dati period i sl. u Bloku 9 i blizoj okolini, rado bih se odužio novčano, pivom, klopom i već sličnim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ima kod mene jedan ovakav parking, prva bandera desno, jedno 50-ak metara. ako ti odgovara. treba ti samo jedna sajla, a nije loše da imaš i neku ceradu. kolega koji tu parkira trenutno nije tu, pa ako ti odgovara, može. i blizu si za tamo gde ti treba. ovako to izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam radio BELGRADE CALLING FESTIVAL, primetio sam da se u odnosu na NS, ljudi u BG mnogo lakse odlucuju da motore ostavljaju preko noci na ulici privezane za cvrste predmete. Hvala na pomoci, ali bih pre dao koju paru za miran san! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 9, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas u bloku 44 kod piramide garazu koja se placa, koliko se secam garaza u TC Usce radi 24h jeste da niko ne cuva ali mozda se budes osecao lepse. Mozes da odes tamo i na drugom nivou imas perionicu jednu. Vidis npr sa njima da tamo ostavis makinu i njih nesto castis. To mi sada ovako pada na pamet, rado bih ti pomogao, imam garazu ali ja zivim na 20km od tebi potrebne lokacije. U svakom slucaju ponesi jedan fini lanac i neki disklok i sta ti bog da za dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan šta znam, meni je stalno vezan za banderu, + alarm i cerada. jedino što mi pada na pamet, a držao sam motor i tamo, to je yu biznis centar,(blok 10) visoko prizemlje, pa opet vezivanje za neki "čvrst predmet" (svetiljka,bandera). a beer fest ti je takoreći preko puta. . :lol:sad se stih! možeš da se vežeš za moj motor pa nek ih odnesu zajedno , djuture sa sve banderom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da probas da castis nekog na JP benzinskoj stanici....popularnoj dejtonki... Radi 24h, uvek je neko od osoblja napolju, pokrivena je kamerama....a blizu ti je da blize ne moze biti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti blok 22 nije daleko javi se, naći ćemo nešto . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan javi se u petak saljem ti na pp broj telefona pa cemo naci nesto ima dve mogucnosti u opticaju koja god da bude mirno ces spavati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec u BG-u. Ali mrka kapa za sada. Probao sam Centrotextil, ali im treba dve nedelje da zavrse papire. Ako neko ima resenje.... Moj smesaj je u Dzona Kenedija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti odgovara bezanijska kosa za nocni parking ali je motor nedostupan od 20h do 8 ujutru zovi 0600218000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ne nazalost, ali hvala u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...