BusMan 2025 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jos jedan filmic od prosle godine sa Koskine GoPro kamerice. ps. ako vam ne otvori odma` u Hd-u, klik na tockic pa na 720 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ti iz ljubavne grupe, molio bih te da se suzdrzis komentara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ti iz ljubavne grupe, molio bih te da se suzdrzis komentara... a to si pogrešio, Vlajko sada dolazi kao solo driver tako da je odma "prekomandovan" u bržiju grupu :D al ako oces da ubrzas dolazak do Golije uvek možeš da računaš na šlepovanje sa ST-om :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 9, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo kangrbasi kako sami sebi dizete moral ! Zeleni djavoli ce biti fini i nece vas mnogo zaprasiti. Samo malcice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo kangrbasi kako sami sebi dizete moral ! Zeleni djavoli ce biti fini i nece vas mnogo zaprasiti. Samo malcice. to jedino Jimmy i ti (pošto si poludo od ležanja) a što se tiče Pere od je pod konstantim nadzorom :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo kangrbasi kako sami sebi dizete moral ! Zeleni djavoli ce biti fini i nece vas mnogo zaprasiti. Samo malcice. to jedino Jimmy i ti (pošto si poludo od ležanja) a što se tiče Pere od je pod konstantim nadzorom :lol: Hahahaaha, kako ovo zvuci... nekako roditeljski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Super Rade je opet tu... i pametniji je nego ikad, više ga nećeš preteći niKAD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Posto trenutno nije pri racunaru Ruska me zamolio da objavim cene za smestaj i hranu u Golijskoj Reci. Nocenje - 960 dinara Nocenje sa doruckom - 1260 dinara sto ce reci 300 dinara dorucak za kampere. Obrok je 450 dinara i pretpostavljam da je to vecera jer smo preko dana na voznji. Pozdrav i javljam se sa novim informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kazi mu samo da ne zaboravi na janje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... Od opreme imam samo FF kacigu, jaknu i vojne čizme, stavio sam dobre enduro gume na motor, offroad vožnja mi nije strana uopšte, nemam alat uopšte, da li bih mogao da se priključim (ako se izvučem sa posla)? bice dosta, uvek idemo mi sa alatom (za kolege Afrikance), samo pazi malo na noge i bice sve OK imace u petak uvece je okupljanje ... tako da :moto3: :moto3: Hvala matori, ako se izvučem sa posla (to je jedno veliko i jedino AKO), eto mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kazi mu samo da ne zaboravi na janje Zato ovog puta samo kratka najava,bez obecanja.Sta bude bice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Avgust 10, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zemo kak'i su planovi sto se obilazaka tice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vule ako si raspolozen u nedelju da prodjemo trasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Avgust 10, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Može li pomoć prijatelja, pošto sam na Divčibarama morao da odustanem od grupne vožnje sa TDM 900 i metzeler z8 gumama, kakve su mi šanse da prodjem ovu Golisku stazu? Želja mi je da se provozam sa Vama a da to nebude grupi na teretu. Sve je to lepo, ali zar ti nije zao motora ? Nije on napravljen bas za to... ima delova puta koji i nisu bas ravan i dobro utaban makadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim... Najverovatnije cu se i ja pridruziti. Imam neki posao 15-og, pa ako stignem da razmontiram binu i razvezem to 16-og gde treba, eto i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 10, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Eh da vidim i tu Goliju, nikad nisam bio... jedva čekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Za mog druga jedan rhythm of love Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo Slika predela kroz koji prolazimo. Posto je moto ove voznje Sa Golije Mucnja i Javora, krecemo od Golije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Mucanj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I na kreju Javor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 11, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Može li pomoć prijatelja, pošto sam na Divčibarama morao da odustanem od grupne vožnje sa TDM 900 i metzeler z8 gumama, kakve su mi šanse da prodjem ovu Golisku stazu? Želja mi je da se provozam sa Vama a da to nebude grupi na teretu. Sve je to lepo, ali zar ti nije zao motora ? Nije on napravljen bas za to... ima delova puta koji i nisu bas ravan i dobro utaban makadam Nije motor kupio njega.. nego obrnuto.. Sve što se može parama platiti..jbga neko greške plaća više, neko manje, a neko se uči na tuđim.. Sa druge strane uvek može nalevo krug i nazad do baze..ili kafane.. Tu je i ljubavna grupa, pa nek dižu jedan drugog.. Pa kolko izdrže i oni i motor.. Veče je svakako otvoreno za svakog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posto verovatno imam suvozaca, vidimo se u ljubavnoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 11, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan AAA ne nasedajte na to.. Kepo u sporijoj grupi.. ..posle se dešava da brža grupa stigne pola sata kasnije..i to na prvoj puš pauzi.. a on ne puši odavno.. nego samo viče, ajde ljudi..pa mrak će nas ufatiti.. doduše pola ih odustane, al tako valjda Kapetan pravi selekciju novih regruta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...