Aki 86 Napisano Novembar 12, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan [quote aki ako te to baš interesuje pošalji pp drag-u, on je imao u planu da to stavi na suzuki. i nabavi neki mudobran! ;D quote] Hvala Ra$o,drag se oglasio i daje informacije. [quote Aki brate nitro pa kad krenemo na bj skup a ti mu ga das po nitronu i ode, sad cu ja tebi da gledam ledja.Samo ako to uradis i ja ga stavljam oma na TDM i po mom proracunu i prema kubikazi jedno 340 mora da ide pa sta ces onda? quote] Pit brate tebi ce trebati + turbo na onoj yamahi da me stignes . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan nitro ce ti dati max 30% a i to je upitno U zavisnosti od sistema ubrizgavnja i nacina i tipa ugradnje,na putnickim kolima, nitro moze da daje od 20-200ks.Tako sam ja bar procitao u nekim novinama. Inace cb 500 tesko preko 180km/h Pa moze da da 200 KS na kolima koja imaju 700 KS, ali njegov motor ima 50ak KS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 12, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan nitro ce ti dati max 30% a i to je upitno U zavisnosti od sistema ubrizgavnja i nacina i tipa ugradnje,na putnickim kolima, nitro moze da daje od 20-200ks.Tako sam ja bar procitao u nekim novinama. Inace cb 500 tesko preko 180km/h Pa moze da da 200 KS na kolima koja imaju 700 KS, ali njegov motor ima 50ak KS Honda ima fabricki oko 60 ks i prema podatcima fabrike brzina joj je deklarisana na 195km/h, ma da sam je lichno par puta vozio preko 200km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2101 Napisano Novembar 12, 2007 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze da da 200 KS na kolima koja imaju 700 KS, ali njegov motor ima 50ak KS Radilo se konkretno o pezou 206 2.0 16v 136ks. Na njemu su rekli da nitrom moze da se dobije do 200ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Aki prijatelju posto si ti moj brat necu da te sikiram mnogo i znam da su honde najbolji motori ali veruj nece mi trebati turbo i ni da ga presaltujem u cetvrtu brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 13, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aki prijatelju posto si ti moj brat necu da te sikiram mnogo i znam da su honde najbolji motori ali veruj nece mi trebati turbo i ni da ga presaltujem u cetvrtu brzinu. Moguce. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze da da 200 KS na kolima koja imaju 700 KS, ali njegov motor ima 50ak KS Radilo se konkretno o pezou 206 2.0 16v 136ks. Na njemu su rekli da nitrom moze da se dobije do 200ks Mozda moze da se izgura na 200 KS (sto je dobitak od 40%) mada i to ne vjerujem bez ostalih modifikacija da je moguce. A i to za jako kratko vrijeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Sa nitrom toliko mozes da povecavas snagu, koliko motor moze da izdrzi. Ako stavis na nekim starom krs +10ks, moze da se desi, da odmah prvi put, lomice klipnjacu ili ode ti lezajevi. Ima i neki granica, ne znam napamet, od koliko % treba modifikacija. Modifikacija samo povecavanje kmopresijski omjer Sa nitrom ne mozez da povecavas kraj brzinu, nego samo ubrzanje. Kad sam koristio na mom motoru +100 ks (bez nito imao je 190ks ! ), 1 boca nitro (0,8kg) dosta je bio svega 2 puta na 402m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako si mjerio da si dobio 100 KS?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Kako si mjerio da si dobio 100 KS?! Zove se Dyno, a sluzi za meranje snagu motora. Bio je i u Adu na motosusret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 16, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa svaka cast toj masini kad je to izdrzala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 18, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Pa svaka cast toj masini kad je to izdrzala Moze i vise da izdrzi. Sad ima 310ks sa turbom. Na ovo ide jos 100 ks nitro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan ja u ovo ne vjerujem. ovo je, kako se ono kaze, fotomontaza ;D . eh kad bi moja mogla makar do 240..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...