Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ducati razvija od 2010. neobican V8 agregat za svoje motocikle nove generacije od 868ccm. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7E6KglXPmTs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10500 Napisano Avgust 6, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jbt sta je ovo, 8 klipova na 2 klipnjace cool, bas me zanima kakav zvuk proizvodi ovo cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Au kakav izum svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vezionica Sorbello 0 Napisano Avgust 7, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: PANČEVO Motocikl: Honda CBR 600 F1 Prijavi odgovor kao problematičan jbt sta je ovo, 8 klipova na 2 klipnjace cool, bas me zanima kakav zvuk proizvodi ovo cudo vidis da je na foru klackalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ducati razvija od 2010. neobican V8 agregat za svoje motocikle nove generacije od 868ccm. Branko, bezveze je siriti ovako glupe i neproverene informacije. Ovaj agregat nema veze sa fabrikom Ducati nego sa dva mlada inzenjera koja sam licno upoznao 2010. u Kelnu na sajmu motora (Intermot). Masina (kako je predstavljena) nema mogucnosti za serijsku proizvodnju (preskupo), performance prilicno slabe i sama radilica ne bi izdrzavala na duzi period. Znaci sa fabrikom Ducati ovo nema nikakve veze . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan italijani nikad nece napraviti nesto ovako glupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 7, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ducati razvija od 2010. neobican V8 agregat za svoje motocikle nove generacije od 868ccm. Branko, bezveze je siriti ovako glupe i neproverene informacije. Ovaj agregat nema veze sa fabrikom Ducati nego sa dva mlada inzenjera koja sam licno upoznao 2010. u Kelnu na sajmu motora (Intermot). Masina (kako je predstavljena) nema mogucnosti za serijsku proizvodnju (preskupo), performance prilicno slabe i sama radilica ne bi izdrzavala na duzi period. Znaci sa fabrikom Ducati ovo nema nikakve veze . . . U pravu si ( moja greska ) ,ali Ducati nije zantska radionica da bi olako dozvolila da neko stavila na ovakvu jednu masinu njihovo ime. Gdje ima dima ima i vatre..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Avgust 7, 2012 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ti to da je Ducati stavio svoj potpis ? Verovatno su kao bazu uzeli Ducatijeve vazdusare i napravili taj V8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...