Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj da i ja ne budem bjela vrana ovdje na Forumu,kao sve znam i najpametniji sam da pitam za misljenje o Hondi CB 1000 Big One,jer za CB 1300 nemam novca,a rado bi je posjedovao. Znaci molim sve one koji su imali u vlasnistvu ili priliku da Hondu Big One voze daju svoj komentar bilo objektivn ili subjektivn....S`napomenom da sam cetri i`po sezone proveo na CBR 1000 F SC24 koja ima identican agregat sa Big One ( i to je upitno ) ,ali nista vise osim toga. Hvala u naprijed! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1385 Napisano Avgust 17, 2012 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Branko imao sam 2 kom (bili su za prodaju i otisli novim vlasnicima 2006 i 2007 god ) a zimus sam radio za poznatu musteriju Big One kupljen kod Vlade Ryu motors, znaci kompl servis estetiku i gomilu stvari. No evo mog misljenja: ko voli naked motore ovo je odlicna kupovina.Meni je visok (imam 170cm) ali je vozan upravljiv i lak za odrzavanje.Motor je kamionski i vuce iz svake brzine (drugaciji je i agregat i odnos brzina u menjacu u odnosu na CBR1000 kojih sam imao 3 kom u zadnjih 7 god pa mogu da pricam iz svog iskustva).Moze lako da bude i putni uz neki vetrobran i prtljag,jedino bih zamerio izbor guma -tockovi su 18coli. Evo ti i slike mog Big one i ovog sto sam radio nadam se da ce ti ovo makar malo pomoci-sretno pri kupovini Moto servis Lukac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 17, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuu da sam juce umro nebi znao ( nisam ni gledao ) da Big One ima 18" tockove. Bio sam ubjedjen da ima 17" tockove kao CBR 1000 F. Sad vidjeh u Tehnickim podatcima za CB 1000 taj "ruzni" podatak. Je`l mislis da pasu felne od CBR 1000 F na Big One, sto bi u mnogom olaksalo nabavljanje "obuce" za isti. P.S. Sad vidjeh da CB 1300 ima 17" tockove,znaci da mogu i na Big One. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1385 Napisano Avgust 18, 2012 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ladno idu 17-tice od cbr, 900rr, mozda od Horneta a mozda i od nekog starijeg Suzukija R-a pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...