Bane95 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koji je chopper/cruiser najbolji za putovanja (pre svega udobnost pa onda i preticanje i potrosnja) ? Dakle koji do 250cc i koji do 600cc ? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan vozim hondu shadow 600 zadnjih 5god,sto se udobnosti tice da ga ocenim sa cetvorkom isto i za preticanje moj ima 29kw moze dobro da povuce ima dosta snage ali moglo bi i bolje,za potrosnju 5 plus 4.5-5.5 zavisi od rezima voznje.tolko od mene nadam se da sam bio od pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da znamo sa kim pricamo pa onda sve ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...