Biker Q 1642 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki novi paket (post paid box3) u okviru koga imam 1 gb za internet na mobilnom a posto imam neki stariji mobilni uopste to ne koristim tj propada, pa bi kupio neki prosecan (citaj jeftin) mob koji eto podrzava internet itd itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti ponudim Samsung gt-i5500 kodiran je za Vip mrezu. Послато са ZTE Skate користећи Тапаток 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to nisam rekao, treba mi koji nije kodiran ili moze da se dekodira ili jos bolje da radi na 064 mrezi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nokia 5800 xpressmusic, crvena linija, ima neke tragove koriscenja, touch screen, memorijska od 2gb cini mi se, potpuno ispravan. 60eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 4, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan imam nokiu 500 ako si zainteresovan, skoro nova, bez ogrebotine. Otključana fabrički za sve mreže (nije dekodirana). http://mobilnisvet.com/mobilni/3106/Nokia/500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan E to nisam rekao, treba mi koji nije kodiran ili moze da se dekodira ili jos bolje da radi na 064 mrezi... Moze da se dekodira Samsung, ali se gubi garancija. Послато са ZTE Skate користећи Тапаток 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Avgust 4, 2012 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupi bilo koji samo da ima android OS ako mislis da iskoristis net u punom potencijalu kao sto ga koristis i na komp-. Moj predlog htc wildfire s, polovni su oko 80-100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 8, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ti ponudim ponovo Samsung Galaxy GT-I5500 sa mem karticom od 2gb i svom opremom koja ide uz njega, kupljen u Vipu i danas dekodiran, tako da sad radi na svim mrezama. Cena bi bila 65 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudama, sve su uzete u razmatranje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Samsung GT-S 5230 (Star 1). Tac skrin, sa svom originalnom opremom koja ide uz njega u originalnoj kutiji, cerka ga je koristila do nedavno, sada stoji u kutiji, otkljucan za sve mreze, potpuno ispravan... 45e. Ako ti odg, pusti SMS. NENAD 063/80-90-314 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...